Σασμός: Έξαλλος ο Μαθιός με την ερώτηση του Φραγκιαδάκη για τη Βασιλική
Media

Σασμός: Έξαλλος ο Μαθιός με την ερώτηση του Φραγκιαδάκη για τη Βασιλική

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή.

Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο. Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα και η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της. Η σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα προχωράει κρυφά και η Σεμίνα ζητάει χρόνο από τον Πέτρο για να χωρίσει με τον Διονύση.

Ο Άγγελος συνεχίζει να ψάχνει για την ιστορία της Ανθούλας. Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Κι ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική κι η Καλλιόπη…

Ο Πέτρος από την άλλη μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη και Αργυρώς και γίνεται έξαλλος. Ούτε η Μαρίνα, ούτε η γιαγιά μπορούν να τον μεταπείσουν. Μετά από τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της. Ο Αστέρης από την άλλη πηγαίνει να βρει τον Πέτρο και του λέει ότι αγαπά την Αργυρώ και ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά τους. Ο Πέτρος όμως είναι ανένδοτος. Και καθώς οι μέρες περνούν, τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους, παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να τους τα βρει.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Τι συνδέει την Άννα με τον Άγγελο; Οι υποψίες και η φωτογραφία

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα έκανε στην Ανθούλα

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα αλλάζει πρόσωπο μετά την εξομολόγηση της Αργυρώς!

Σασμός: Η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved