Media

Νίκη Λυμπεράκη: Είναι covid free και πιο χαρούμενη από ποτέ!

Η Νίκη Λυμπεράκη ταλαιπωρήθηκε πολύ στην υγεία της με τον κορονοϊό και πλέον, αφου το ξεπέρασε, δείχνει να είναι πιο ανακουφισμένη από ποτέ.

Η δημοσιογράφος του Mega, μόλις ξεπέρασε τον κορονοϊό, κάτι που της δίνει μεγάλη χαρά και ανακούφιση, αφού η ίδια ταλαιπωρήθηκε πραγματικά πάρα πολύ με αυτήν την περιπέτεια.

Μιλώντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ανέφερε: “Είμαι ευγνώμων για το εμβόλιο. Οι σκέψεις που μοιραζόμαστε ο σύντροφός μου, εγώ και η μητέρα του, η οποία ήρθε σε επαφή με το ανεμβολίαστο μωρό μας, το οποίο είναι ακόμη 15 μηνών και δεν μπορεί να εμβολιαστεί. Έτσι είναι πιο εύκολο να μεταδώσεις τον ιό. Το περάσαμε στο σπίτι, χωρίς πολλά συμπτώματα. Το ότι δεν πήραμε άνθρωπο στο λαιμό μας, με αυτή την κατάσταση, είναι το μείζον».

Η αγαπημένη δημοσιογράφος μοιράστηκε μαζί μας σε ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετική φωτογραφία με το τεστ για τον κορονοϊό, που είχε πραγματοποιήσει, όπου είναι πλέον αρνητικό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αντίο Covid»

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Λυμπεράκη: Θετική στον κορονοϊό η ίδια και η οικογένειά της - Η κατάσταση της υγείας της

Νίκη Λυμπεράκη: «Δεν είμαι καθόλου στο Twitter. Είναι τελείως ανθρωποφαγικό»

Νίκη Λυμπεράκη: «Αυτή η δουλειά μου έχει δώσει πολλές συγκινήσεις»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved