Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να δείξουν στην Αλίκη το αληθινό πρόσωπο του Κανέλλου. Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια; 

Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία του Βαγγέλα που θα φέρει, για ακόμη μία φορά, αναστάτωση στον Πλάτανο; Ποιος θα λύσει πρώτος τον γρίφο; Απ’ ό,τι φαίνεται θα παιδευτούν όλοι μέχρι να βρουν την πολυπόθητη απάντηση. Η Φένια αγνοείται και ο Παναγής με την Κατερίνα συνεργάζονται για να τη βρούνε. Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη. Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια. Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο.

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, παρεξηγήσεις, μια τελευταία δοκιμασία και μια λάθος απαγωγή, θα απολαύσουμε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στις 20:00.

Ο Παναγής είναι πολύ απογοητευμένος με την Κατερίνα που δεν μοιράζεται τα όνειρά του, ενώ ο Σάββας είναι πολύ χαρούμενος με τον Τζώρτζη, που αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην Καρμέλα.

Η Βαλέρια κόβει μια γερή… δαγκωνιά στον Ηλία, κάνοντας τον μπακάλη μας έξαλλο, ενώ η Φένια σηκώνεται και φεύγει απ’ το σπίτι της Κατερίνας και όλοι την ψάχνουν. Ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να δείξουν στην Αλίκη το αληθινό πρόσωπο του Κανέλλου, την ώρα που η Χρύσα παίρνει μια μεγάλη απόφαση, που θα στείλει τον Τζώρτζη… αδιάβαστο!

Ο Θοδωρής είναι πολύ στενοχωρημένος που όλα στη ζωή του είναι μια… μετριότητα και αποφασίζει ν’ αλλάξει ρότα. Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια; Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία του Βαγγέλα που θα φέρει, για ακόμη μια φορά, αναστάτωση στον Πλάτανο;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τον Παναγή, πιάνουν στα πράσα τον Τζίμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved