Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η νέα δοκιμασία του Βαγγέλα δοκιμάζει τα νεύρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη

μιας και ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι τους, εφαρμόζοντας τις αρχές του φένγκ σούι.

Ο Θοδωρής ισοπεδώνει το ηθικό της Αγγέλας, καθώς της λέει ότι το φιλί που δώσανε δεν ήταν και τίποτα, και η παπαδιά αποφασίζει να τον εκδικηθεί επιστρατεύοντας… την γκρίνια της Μάρμως. Η κόντρα του Ηλία με τους Αργυρούς καλά κρατεί και η Βαλέρια θα του δώσει ένα δυνατό χτύπημα που θα πονέσει την τσέπη του, την ώρα που ο Ηλίας μαζί με τον παπά ετοιμάζουν στους Ιταλούς μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη!

Η Φιλιώ επιμένει να υποστηρίζει τον γάμο του Παναγή με τη Φένια, αλλά ο Παναγής είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση. Θα προλάβει να το κάνει με τον τρόπο που θέλει ή θα τον προλάβει η Μάρμω, που έχει αποφασίσει να τους βάλει όλους σε τάξη με το ζόρι;

Το σχέδιο της Αγγέλας και της Μάρμως να εξοργίσουν τον Θοδωρή, για να διώξει τη Μάρμω από το σπίτι και να κερδίσουν τον πόντο οι Πλατανιώτες, στέφεται με επιτυχία.

Ο Ηλίας, με τη βοήθεια της Φιλιώς, πληρώνει τη Βαλέρια με το ίδιο νόμισμα και βάζει διαφήμιση στο τοπικό ραδιόφωνο, αλλά δεν υπολογίζει την αντίδραση του Σάββα, που για την τιμή της γυναίκας του είναι αποφασισμένος να κόψει… τιράντες!

Ο Σίμος υποστηρίζει με πάθος πως ο Κανέλλος και ο Παναγής είναι… σταχτοπούτοι και οι σχέσεις τους θα γίνουν πολύ σύντομα… κολοκύθες. Ο Παναγής δεν θα αργήσει να καταλάβει πως ο φίλος του έχει δίκιο, αφού θα προτείνει στην Κατερίνα να αγοράσουν στον Πλάτανο το σπίτι των ονείρων του και θα διαπιστώσει πως εκείνη δεν είναι έτοιμη να ζήσουν… το ίδιο όνειρο!

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Παναγής και η Κατερίνα νιώθουν όλο και πιο εγκλωβισμένοι στο ψέμα τους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος απειλεί τον Σάββα, που απειλεί τον παπά

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τον Παναγή, πιάνουν στα πράσα τον Τζίμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved