Μπέτυ Μαγγίρα: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι της – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι της – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Από το σπίτι της έκανε την έναρξη της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό εξηγώντας το λόγο που έλειπε σήμερα από την εκπομπή. 

Η Μπέτυ Μαγγίρα εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό ότι ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι αν και εκείνη έχει κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου πρέπει για λόγους ασφαλείας να παραμείνει σπίτι μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ που έχει κάνει.

«Ρεμάλια καλοπερνάτε; Τι έγινε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες. Καλημέρα στους τηλεθεατές, σε εσάς, στο κοντρόλ. Να πούμε το εξής για να μην απορεί ο κόσμος... Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο με πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος, μάλιστα είχε κάνει και την τρίτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει. Εγώ, αν και εμβολιασμένη προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά… Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να είμαστε σίγουροι ότι είμαι μια χαρά για να επιστρέψω κοντά σας», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καταπέλτης ο πατέρας της Καινούργιου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Μαγγίρα για το ταξίδι στο Παρίσι

Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου - Η μπηχτή για το Παρίσι μετά τον σάλο με τη Μαγγίρα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στο σατιρικό τρέιλερ της Μπέτυς Μαγγίρα - «Πόσο χυδαίο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved