Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είναι μορφωμένος και ξεκατινιάζεται στο Instagram» (Video)
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είναι μορφωμένος και ξεκατινιάζεται στο Instagram» (Video)

Super Κατερίνα: Με αφορμή την ανάρτηση που ανέβασε και κατέβασε η Μαίρη Μπάρκουλη για τη Δέσποινα Βανδή, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον δικό της μπαμπά.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την Μπέτυ Μαγγίρα και το τρέιλερ στο Παρίσι, ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου μπήκε στο Instagram της εκπομπής του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και με σχόλιό του πήρε δημόσια το μέρος της κόρης του.

Ανάλογη κίνηση έκανε και η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και ξέσπασε κατά της Δέσποινας Βανδή λόγω της κριτικής της στο γιο της, Νίκο.

Αναφερόμενη σε αυτό το περιστατικό, η Κατερίνα Καινούργιου είπε on air ότι καταλαβαίνει τους λόγους που η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε αυτή την πράξη.


«Το έκανε από την αγάπη της για το παιδί της», είπε αρχικά αναφερόμενη στη Μαίρη Μπάρκουλη και την παρεξήγησή της με τη Δέσποινα Βανδή.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε ο πατέρας της στο Instagram:

«Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram... Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις στα Instagram άλλων εκπομπών; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι!». Και μου λέει "εε στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Υπάρχουν κυρίες που δίνουν συνεντεύξεις και με χτυπάνε συνέχεια» (Video)

Καταπέλτης ο πατέρας της Καινούργιου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Μαγγίρα για το ταξίδι στο Παρίσι

Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου - Η μπηχτή για το Παρίσι μετά τον σάλο με τη Μαγγίρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved