Μόλις Χθες: Η Λουίζα έχοντας πει ψέματα σε όλους θα βρεθεί στην Ιταλία
Media

Μόλις Χθες: Η Λουίζα έχοντας πει ψέματα σε όλους θα βρεθεί στην Ιταλία

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (17/11), ο Μιχάλης φτάνει στην Ιταλία και έρχεται αντιμέτωπος με τη δυσάρεστη έκπληξη που του έχει ετοιμάσει ο Σπύρος.

Ο ιατροδικαστής, από τον οποίο κρέμεται το μέλλον του και η απόδειξη της αθωότητάς του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί του. Ο Χρήστος μαθαίνει ότι η Κέλλυ κάνει ενέργειες για να φύγει απ’ το νησί και για πρώτη φορά αναλογίζεται την προοπτική να τη χάσει από τη ζωή του για πάντα. Η Κορίνα αποφασίζει να εκδηλώσει τα συναισθήματά της στον Σταύρο και εκείνος υποκύπτει στη γοητεία της στήνοντας τη Νόρα στο ραντεβού τους. Η Λουίζα έχοντας πει ψέματα σε όλους, θα βρεθεί κι αυτή στην Ιταλία, εκεί όπου βρίσκεται ο Μιχάλης...

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η αποκάλυψη του Ρένου στον Μιχάλη για τον ιατροδικαστή εξέταση του Αλέξανδρου, του δίνουν ελπίδες ότι θα καταφέρει επιτέλους να αποδείξει την αθωότητά του μετά από τόσα χρόνια, και θα τον φέρουν ξανά κοντά με τη μητέρα του. Η Έλενα, τυφλωμένη απ’ τη ζήλια της, θα προσπαθήσει να τον σαμποτάρει με τη βοήθεια του Σπύρου. Τα νέα όμως θα φτάσουν και στα αυτιά της Λουίζας μέσα από την Κατερίνα και θα της επαναφέρουν οδυνηρές μνήμες. Ο Αντώνης αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που θα κάνει τη Δάφνη πολύ χαρούμενη, όχι όμως και τη Χριστίνα την οποία παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει ο Αχιλλέας. Η Νόρα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Σταύρο που είναι απασχολημένος με την Κορίνα. Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή

Μόλις Χθες: Ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω - κάτω! Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος τώρα και ηθοποιός! Σε αυτή την καθημερινή σειρά εισβάλλει την Δευτέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved