Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχασε 20 κιλά και αποκαλύπτει: «Φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό» (video)
Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχασε 20 κιλά και αποκαλύπτει: «Φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό» (video)

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε τον λόγο που έχασε 20 ολόκληρα κιλά.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για το λόγο που έχασε 20 ολόκληρα κιλά αλλά και για το πώς αποφάσισε να γίνει σεφ.

«Παίρνω τέσσερα φάρμακα το βράδυ και δύο το πρωί. Έχω χοληστερίνη, πίεση και άλλα. Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό. Γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμεναν να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος.

Πέρασα πολύ βάρος, άγχος και πίεση. Δεν ήξερα πού θα πάει όλο αυτό το πράγμα μέχρι να ισιώσουμε το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

«Έγινα μάγειρας γιατί ενώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη μαγειρική, όταν μπήκα στην κουζίνα μου άρεσε πολύ η αναρχία που επικρατούσε. Πριν το σέρβις γινόταν ο κακός χαμός και μόλις έμπαιναν οι πελάτες γύριζε ο διακόπτης και υπήρχε μια τέλεια αρμονία για να βγει το φαγητό.

Ξεκίνησα σαν σερβιτόρος και ένα βράδυ ήταν ένα τραπέζι που με έτρεχε πάρα πολύ και στην Καλιφόρνια δεν πληρωνόμασταν, πληρωνόμασταν από τα τιπς, ήταν το 17% υποχρεωτικό. Και αφού με έτρεχε όλο το βράδυ ο τύπος φεύγει και μου αφήνει 2 δολάρια ενώ είχε κάνει λογαριασμό 400 δολάρια. Και βγήκα έξω να τον δείρω.

Έρχεται τότε το αφεντικό μου και μου λέει πως αν ήθελα να μείνω εκεί, να πάω να δουλέψω στην κουζίνα. Στην κουζίνα στην αρχή έπλενα πιάτα και έκλαιγα. Γύρναγα σπίτι και έκλαιγα από τον πόνο. Μετά με βάλανε προετοιμασία και μετά κουζίνα. Είχα πάει και σε σχολή μαγειρικής».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό:«Το ότι δε θέλω να μιλήσω, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Adele: Η απώλεια βάρους, ο χωρισμός και η μητρότητα

Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα… Όταν έμαθα σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved