Γιώργος Λέφας: Η σκληρή απάντησή του στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όφειλα να το κάνω για αυτά τα κορίτσια»
Media

Γιώργος Λέφας: Η σκληρή απάντησή του στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όφειλα να το κάνω για αυτά τα κορίτσια»

Μετά από την απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή, ο Γιώργος Λέφας επέστρεψε με νέα σκληρή απάντηση, με την οποία εξηγεί όλα όσα είπε.

Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Λέφας, υπήρξε χείμαρρος κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τις καταγγελίες, που έχουν πραγματοποιηθεί εναντίον του και έχουν να κάνουν με το #MeToo.

Σε δηλώσεις, που είχε πραγματοποιήσει ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή OPEN Weekend και την Ελένη Τσολάκη, είχε αναφέρει ότι η γυναίκα του Φιλιππίδη, η Ελπίδα Νίνου, τον είχε πλησιάσει, για να του ζητήσει να βοηθήσει στην υπόθεση με τον σύζυγό της.

Εκείνος αρνήθηκε και από εκείνες τις δηλώσεις, είχαν ξεκινήσει τα πάντα. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει:

«Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους.

Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσα από τη φυλακή, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος και δήλωσε για το περιστατικό:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα»

Μετά από όλα αυτά, ο Γιώργος Λέφας μίλησε στην εκπομπή "Love It" και την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας με αρκετά σκληρά λόγια και δίνοντας την δική του απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Χαρακτηριστικά είπε: «Τους ρωτάω, και τον κ. Δημητρακόπουλο και τον Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει από αυτό το χώρο και να συνταξιοδοτηθεί πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης για τον Φιλιππίδη. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του».

«Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια, για τα οποία τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία τους και το σθένος τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν και εμένα, είναι εργαζόμενες, εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα… Όταν έμαθα σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

Σπύρος Μπιμπίλας για σύζυγο Φιλιππίδη: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα,δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved