Elif: Εκβιάζουν τη Χουμεϊρά με φωτογραφίες
Media

Elif: Εκβιάζουν τη Χουμεϊρά με φωτογραφίες

Elif: Στο στόχαστρο θα βρεθεί, ακόμη μία φορά, η Χουμεϊρά. 

Τη στιγμή που αφήνεται ξανά και είναι έτοιμη να ευτυχήσει στο πλάι του Λεβέντ, οι άντρες του Ταρίκ τούς φωτογραφίζουν και στη συνέχεια την εκβιάζουν. Έτσι, ο Λεβέντ αποφασίζει να διακόψει οποιαδήποτε σχέση μαζί της, πέρα από την επαγγελματική.

O Ταρίκ ακόμη και μέσα από τη φυλακή καταφέρνει να εκβιάζει, να απειλεί αλλά και να εκφοβίζειτη Χουμεϊρά. Ωστόσο, π τελευταία έχει ακόμη δύο εχθρούς. Τη Ρανά και την Κιγιμέτ. Μάλιστα, εξαιτίας τους, η ζωή της στα επόμενα επεισόδια θα ανατραπεί ακόμη μία φορά. Όλα αρχίζουν όταν ο Ταρίκ, προκειμένου να βγάλει χρήματα, στέλνει κάποιους άντρες του στη Ρανά. Ωστόσο, εκείνη διατηρεί την ψυχραιμία της και προσπαθεί να τους πάρει με το μέροςτης. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά θέλει να αφήσει πίσω της όσα έχει περάσει εξαιτίας του πρώην άντρα της και να μη σκέφτεται τις απειλές του. Η ίδια αισθάνεται καλύτερα από ποτέ εξαιτίας του Λεβέντ.

Κάτι όμορφο και αληθινό αρχίζει ανάμεσά τους, αλλά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους μοχθηρούς ανθρώπους και από εκείνους που θέλουν την καταστροφή τους. Η Ρανά συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά και το σχέδιό της φέρνει την κοπέλα αλλά και τον Λεβέντ αντιμέτωπους με σοβαρά προβλήματα, αν και εκείνοι δεν έχουν κάνει κανένα λάθος.Όλα αρχίζουν όταν π Χουμεϊρά αποφασίζει να περάσει λίγο χρόνο στο θερμοκήπιο, όπως έκανε και παλιότερα μαζί με τη μητέρα της. Εκεί πηγαίνει με τον Λεβέντ, όπου φυτεύουν και φροντίζουν τα φυτά. Κάποιος, όμως, τους παρακολουθεί και χωρίς κανείς από τους δύο να τον αντιληφθεί, τους τραβάει φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα, την όμορφη διάθεση της Χουμεϊρά καταστρέφει ένα δέμα που φτάνει για εκείνη. Η γυναίκα το ανοίγει και βλέπει σε φωτογραφίες τη συνάντησή της με τον Λεβέντ στο θερμοκήπιο. Τις φωτογραφίες συνοδεύει ένα γράμμα με το οποίο την εκβιάζουν με χρήματα. Αν δεν θέλει να διαρρεύσουν, θα πρέπει να πληρώσει.

Η Χουμεϊρά νιώθει παγιδευμένη και είναι σίγουρη πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ταρίκ. Χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στη Ρανά, τις δείχνει στον Λεβέντ. Ο άντρας νιώθει ενοχές επειδή οι άντρες του Ταρίκ μπήκαν στο σπίτι, παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχουν πάρει, και έτσι αναστάτωσαν ξανά τη Χουμεϊρά. Επίσης αισθάνεται άβολα, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται πως υπάρχει συναισθηματικός δεσμός ανάμεσα σε εκείνον και την αφεντικίνα του. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να κρύψει τις επίμαχες φωτογραφίες, αλλά τις βλέπει ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, η Κιγιμέτ. Έτσι, εκείνη φροντίζει να τις δει και ο Κερέμ. Ο νεαρός καταλαβαίνει αμέσως πως η αδελφή του και ο Λεβέντ έχουν αναπτύξει έναν πιο ιδιαίτερο δεσμό και εξοργίζεται. Μιλάει αυστηρά και σκληρά στον Λεβέντ και εκείνος αποφασίζει, από εδώ και πέρα, να διατηρήσει τη σχέση του με τη Χουμεϊρά αποκλειστικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Ματσιντέ σοκάρεται όταν ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ

Elif: Η Ελίφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη μητέρα της

Elif: Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved