Άγριες μέλισσες spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής ξανά μαζί!
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής ξανά μαζί!

Άγριες μέλισσες spoiler: Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Μπορεί η Δρόσω και ο Κωνσταντής να χώρισαν καθώς δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τα ένοχα μυστικά τους, αλλά στα επόμενα επεισόδια το ζευγάρι θα αποφασίσει να είναι ξανά μαζί. Αντίθετα, το χάσμα ανάμεσα στη Μυρσίνη και στον Δούκα μεγαλώνει μετά την απόφασή της να μην του επιστρέφει την περιουσία του.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής, παρά τη μεγάλη αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, επέλεξαν να μείνουν χώρια, καθώς οι πράξεις τους δημιουργούσαν ένταση στη σχέση τους. Ο Κωνσταντής, όπως ήδη έχουμε δει, δεν μπορεί όμως να διαχειριστεί την κατάσταση και βρίσκει διέξοδο στο αλκοόλ. Ωστόσο, η Δρόσω συνειδητοποιεί πως η ζωή του κινδυνεύει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να απεξαρτητοποιηθεί. Πράγματι, οι δυο τους αρχίζουν να περνούν ξανά χρόνο μαζί και παραδέχονται πως ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον. Η αγάπη τους είναι πάνω απ’ όλα και τελικά, όπως θα δούμε, αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί κάνοντας μία από κοινού προσπάθεια να αφήσουν για πάντα πίσω το παρελθόν που τους πληγώνει.

Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο ελπίζουν πως έτσι θα καταφέρει να κόψει το αλκοόλ. Αντίθετα, η σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα πρόκειται να ταραχθεί ακόμη μία φορά. Όλα αρχίζουν όταν ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως οι αδελφές Σταμίρη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Μάλιστα, πείθει την Ασημίνα να τον πάει να δει τον θείο του στη φυλακή και εκείνη το κάνει κρυφά από τον Νικηφόρο. Ωστόσο, ο μικρός δεν καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή. Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο. Εν τω μεταξύ, η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρσίνη, έχοντας αντιληφθεί πως ο Δούκας κάτι της κρύβει, κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Ο Δούκας ζητάει απ' την τελευταία να κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους, αλλά εκείνη δεν θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα. Τις επόμενες μέρες, ο Δούκας τής ζητάει να του επιστρέφει την περιουσία του που είναι γραμμένη στο όνομά της. Ωστόσο, η Μυρσίνη αρνείται και ο Δούκας γίνεται έξω φρενών. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει έναν μεγάλο καβγά και π εμπιστοσύνη ανάμεσά τους φαίνεται πως έχει πια χαθεί οριστικά...

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Άγριες Mέλισσες: Η άφιξη ενός άντρα κι ένας θάνατος φέρνουν και πάλι τα πάνω κάτω

Θεοφανία Παπαθωμά: «Λατρεύω τους ρόλους εποχής, θα ήθελα να ζω στην εποχή της αναγέννησης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved