Ηρώ Μπέζου: Ο σύντροφός της αποκάλυψε τη σχέση τους, που κρατάει εδώ και 8 χρόνια! (video)
Media

Ηρώ Μπέζου: Ο σύντροφός της αποκάλυψε τη σχέση τους, που κρατάει εδώ και 8 χρόνια! (video)

Ο Μιχάλης Τιτόπουλος προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για την σχέση του με την Ηρώ Μπέζου, που είναι ζευγάρι τα τελευταίο οκτώ χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντο 4" και προχώρησε σε δηλώσεις, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν.

Ο ίδιος, τα τελευταία οκτώ χρόνια ζει έναν μοναδικό έρωτα με την Ηρώ Μπέζου, με την οποία στην αρχή ξεκίνησαν μόνο σαν φίλοι και στενοί συνεργάτες. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και η μεταξύ τους σχέση κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα, που μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στη ζωή τους. Μέσα σε όλα, μίλησε και για την τωρινή συνεργασία τους στο θέατρο, στην παράσταση "Ναυαγοί", που η Ηρώ Μπέζου το έχει γράψει και έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία, σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, τώρα αυτή τη στιγμή, κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους “Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο. Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο».

Ο Μιχάλης Τιτόπουλος μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Μπέζο:

«Τον θαύμαζα και από πριν τον Γιάννη Μπέζο. Όταν έρχεσαι σε προσωπική επαφή μαζί του, θα σε κάνει αμέσως να χαλαρώσεις. Αισθανόμουν σίγουρος με τη σχέση δίπλα στην Ηρώ, σημασία αυτό έχει. Είχαμε δουλέψει και μαζί με τον κύριο Μπέζο»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ηρώ Μπέζου: Σε σπάνια φωτό – Φόρεσε το μαγιό της και πήγε για sup (pics)

Αυτή είναι η 30χρονη κούκλα κόρη πασίγνωστου ζευγαριού Ελλήνων ηθοποιών! (Photos)

Ηρώ Μπέζου: «Τιμώ το έργο της Μελίνας Μερκούρη, καλλιτεχνικά και πολιτικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved