Στέφανη Χαραλάμπους: Η Άννα από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, ο έρωτας και το δυνατό spoiler!
Media

Στέφανη Χαραλάμπους: Η Άννα από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, ο έρωτας και το δυνατό spoiler!

Η Στέφανη Χαραλάμπους υποδύεται την Άννα Καλογεράκου, την αδελφή τού Αποστόλη και κολλητή φίλη της Βασιλικής στη σειρά Η Γη της Ελιάς και σίγουρα δεν ξέρεις πολλά πράγματα για εκείνη!

Η Στέφανη Χαραλάμπους έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σειρά Μπρούσκο και σήμερα στα 25 της χρόνια συμμετέχει στην πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν!

Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε για τη σειρά του Mega στην εκπομπή, Τι λες τώρα: «Δεν ήξερα τίποτα. Εγώ ξεκίνησα με ένα πολύ γλυκό κορίτσι, όπως είδατε στην αρχή στην πορεία όμως εξελίχθηκε ο χαρακτήρας της»!

Και δεν έμεινε εκεί η Στέφανη Χαραλάμπους αποκάλυψε για τον ρόλο της:

«Αυτό που βλέπετε να ξέρετε, τώρα είναι μία παρένθεση» υπονοώντας πως ο ρόλος της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο τηλεοπτικός της αδερφός θα μάθει για τις πράξεις της και θα απογοητευτεί πολύ με τη συμπεριφορά της.

«Η Άννα πίστευε πως ο Δημήτρης θα την έβγαζε από τη μιζέρια της. Τον ερωτεύτηκε», παραδέχτηκε για τον τηλεοπτικό της έρωτα και τόνισε για τον ρόλο της: «Ναι μου αρέσει το διασκεδάζω. Είναι για εμένα ένας κόντρα ρόλος»!

Και μπορεί στη σειρά να ήταν ερωτευμένη με τον Δημήτρη και τώρα να τον μισεί, όμως στην πραγματική ζωή της, η πρωταγωνίστρια είναι τρελά ερωτευμένη!

Δείτε την παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη - Ο Ισίδωρος σε πανικό

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έθεσε όρους στον Στάθη για τη σχέση τους και το twitter… ξεσάλωσε!

Μενεγάκη: Χαμός με τη μάνα της στο σπίτι για τη Γη της Ελιάς: «Δώσε spoiler και αυτά που δεν λες»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved