DWTS: Τα δάκρυα του Ντομινίκ, η κριτική στην Αργυράκη και το ζευγάρι που αποχώρησε!
Media

DWTS: Τα δάκρυα του Ντομινίκ, η κριτική στην Αργυράκη και το ζευγάρι που αποχώρησε!

Tο σημερινό επεισόδιο του DWTS πραγματικά τα είχε όλα και το απολαύσαμε όσο ποτέ!

Εκπλήξεις, χορός, μουσική, χίουμορ και λαμπερές παρουσίες ήταν όλα εκείνα, που πρωταγωνίστησαν στο σημερινό live (21-11), με την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή να δίνουν το δικό τους στίγμα.

Πολλές όμως ήταν και εκείνες οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση και μείναμε έκπληκτοι. H Μπέσσυ Αργυράκη ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, που πραγματικά απογοητεύτηκαν από την κριτική, καθώς η Μαρίνα Λαμπροπούλου της είπε: «Η αισιόδοξη Μπέσσυ, η δουλευταρού Μπέσσυ, η παθιάρα Μπέσσυ, η δυναμική. Έλα, όμως που εμένα δε μου φτάνει πλέον. Εμένα πλέον με κουράζει. Βλέπω όλο πόζα... ύφος. Εδώ χορεύεις, πρέπει να ακούς τους κριτές. Ήσουν επαγγελματίας και είσαι επαγγελματίας. Εδώ είσαι μαθήτρια, επομένως πρέπει να ακούς. Έχεις ανταγωνισμό τρελό».

Ο Ντομινίκ Σταρς, από την άλλη πλευρά, συγκινήθηκε πολύ, μετά τα λόγια της μητέρας του και της συντρόφου του για εκείνον. «Δεν είμαι κριτική επιτροπή, αλλά ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από αυτό που είδα! Νιώθω έναν σεισμό μέσα μου, δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς οι υπόλοιποι αλλά εγώ έτσι το ένιωσα», είπε η σύντροφός του. Ιβ. «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πέρα από ένα ωραίο παιδί που το βλέπουμε όλοι. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ένας απίστευτος χαρακτήρας και δυστυχώς δεν το βγάζει εύκολα αυτό στον έξω κόσμο. Επειδή έχει παλέψει πολύ στη ζωή του και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνος και έχει σταθεί στα πόδια του, όπως είπε και ο ίδιος, πιστεύω ότι είναι ένας από τους λόγους που δυσκολεύεται να δείξει την καλλιτεχνική του φύση. Θα τα καταφέρει όμως σίγουρα», είπε για εκείνον η μητέρα του, κάνοντας τον Ντομινίκ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ας δούμε αναλυτικά σε ποιούς χορούς παραδόθηκαν για σήμερα (21-11) τα ζευγάρια του DWTS:

  • Ο Πάνος είχε μία δύσκολη αποστολή από την προηγούμενη εβδομάδα: να «ξεκλειδώσει» το σώμα του! Κατάφερε να βγάλει νάζι και ρυθμό στην salsa που μας παρουσίασαν με τη Μαρίλη
  • H Βικτώρια Χίσλοπ και ο Τηλέμαχος χόρεψαν ένα μαγικό Βιεννέζικο βαλς και το απογείωσαν!
  • Η Μαριάννα Γεωργαντή με τον Σπύρο μας παρουσίασαν μία δυναμική salsa.
  • Ο Ντόμινικ Σταρς και η Ειρήνη υποσχέθηκαν ένα ξεχωριστό αργεντίνικο τάνγκο!
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ μας παρουσίασαν κάτι διαφορετικό! Για πρώτη φορά στο show παρακολουθήσαμε ένα σύγχρονο!
  • Ο Έντουαρντ Στεργίου έγινε για λίγο σκλάβος της αγάπης και χόρεψε ένα ΦΛΟΓΕΡΟ tango με την Ελισάβετ!
  • Ένα ρομαντικό Foxtrot μας χάρισαν η Τζώρτζια και ο Αλέξανδρος.
  • O Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία τα έδωσαν όλα στη σκηνή του #DWTSgr, χορεύοντας fusion!
  • Ο Τάσος Παλαντζίδης και η Αθηνά δοκιμάστηκαν σε κάτι διαφορετικό!
  • Κάθε εβδομάδα ο Δημήτρης Κοκονίδης προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» χορευτικά. Τα κατάφερε απόψε χορεύοντας samba με τη Δανάη
  • Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιούρι με έξτρα δόσεις ρομαντισμού, έδειξαν μία πιο ευαίσθητη πλευρά τους χορεύοντας American Smooth!
  • Το tango της Χριστίνας και του Αργύρη τα είχε όλα!

Ποιό ήταν όμως το ζευγάρι που αποχώρησε;

Η ανατροπή για ακόμα μια φορά συνέβη, με την Βικτώρια Χίσλοπ και τον Τηλέμαχο και την Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γιούρο να βρίσκονται στο bottom two.

Tο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Βικτώρια Χίσλοπ και ο Τηλέμαχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο και την gallery παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Μαριάννα Γεωργαντή: Η λαμπερή εμφάνιση που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές!

DWTS: Η Μιλλούση εντυπωσίασε - Η ιστορία με τα παπούτσια μπαλέτου, η χορογραφία που δίχασε και το 9!

DWTS: H ρομαντική χορογραφία που άναψε φωτιές - «Τι εννοείς του χτυπάς και δεν ανοίγει;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved