Σασμός: Ο Νικηφόρος ρώτησε τον Μαθιό με ποια παντρεμένη έχει σχέση και το twitter τον «έκραξε»
Media

Σασμός: Ο Νικηφόρος ρώτησε τον Μαθιό με ποια παντρεμένη έχει σχέση και το twitter τον «έκραξε»

Σασμός: «Κράξιμο» από τους χρήστες του twitter έφαγε ο Νικηφόρος και δεν είχαν άδικο!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23-11) ο Νικηφόρος αφού κρυφάκουσε την συζήτηση που είχε η Καλλιόπη με το Μαθιό για τη σχέση του με παντρεμένη, θέλησε να μάθει ποια είναι. Πήγε λοιπόν απευθείας στον Μαθιό και τον ρώτησε με ποια παντρεμένη έχει σχέση. Πώς αντέδρασε ο Νικηφόρος;

Φυσικά και δεν του είπε την αλήθεια, ούτε καν αναφέρθηκε σε κάποιο πρόσωπο λέγοντας πως είναι επιθυμία εκείνης να μην μαθευτεί.

Όσο για τις αντιδράσεις στο twitter; Τάχθηκαν κατά του Νικηφόρου που είχε την απαίτηση να μάθει πράγματα για την προσωπική ζωή του Μαθιού.

Δες τα σχόλια στη gallery

«O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα» είπε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος. «Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει. Όταν ψάχνεις την απάντηση κι απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει».

Θα μπορούσε να δικαιολογήσει η Νικηφόρος τη σχέση του θείου του Μαθιού με τη μητέρα του Βασιλική; «Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί αυτή τη σχέση τόσο εύκολα» τονίζει. «Είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική».

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Γιώργος Αμούτζας «O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα, έχει περάσει πολλά»

Σασμός sneak preview: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τη Στέλλα (video)

Σασμός: Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved