Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είναι έτοιμος να φύγει με την Βασιλική και το Twitter ανυπομονεί!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είναι έτοιμος να φύγει με την Βασιλική και το Twitter ανυπομονεί!

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς είδαμε συγκλονιστικές εξελίξεις, που μέχρι και το τέλος μας κράτησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA είναι καταιγιστικές, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Φίλιππος και Βασιλική είναι ένα ζευγάρι, που μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, μετά ειδικά και από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Βασιλικής, που έφερε τα πάνω κάτω. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά, γιατί η Βασιλική έμαθε ότι ο Φίλιππος ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον αδερφό της και λίγο έμεινε από το να φύγει από την ζωή.

Μετά από την αποφυλάκιση του Φίλιππου, τον βλέπουμε να είναι απόλυτα διεκδικητικός απέναντί της, γιατί έχει πει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε τους δυο τους να βρίσκονται σε ένα κρυφό ραντεβού και τον Φίλιππο να πληροφορεί την Βασιλική για το σχέδιό του. Της πρότεινε να φύγουν μαζί μακριά, μέχρι και να γεννηθεί το παιδί και ύστερα να επιστρέψουν, μέχρι να κάνουν τους γονείς τους να λυγίσουν.

Η Βασιλική είχε τις επιφυλάξεις της, γιατί δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την οικογένεία της, που είναι τόσο δεμένοι. Το Twitter έκανε πάρτι και ανυπομονεί να δει το ζευγάρι να φύγουν μαζί από τη Μάνη και να ξεκινήσουν τη ζωή τους. Δείτε παρακάτω σχετικά Tweets από τη Γη της Ελιάς:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη: Τα έχωσε on air στη συνεργάτιδά της γιατί… δεν έδινε spoiler για τη Γη της Ελιάς!

Η Γη της Ελιάς: Mega Spoiler: Η Χάιδω θα ζητήσει συγγνώμη από τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved