Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη: «Η κόρη μου είχε μηνιγγίωμα. Ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση….»
Media

Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη: «Η κόρη μου είχε μηνιγγίωμα. Ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση….»

Η Πέμη Ζούνη μίλησε στο Πρωινό για την θεατρική αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, την περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της, καθώς και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Πέμη Ζούνη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, στα 24 της. Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά».

Και τόνισε: «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο «πάμε», που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».

Και κατέληξε λέγοντας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη: «Έχω παρενοχληθεί σεξουαλικά στον αέρα της εκπομπής, έφαγε μπουνιά» (Video)

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η ηλικία, ο άγνωστος γάμος στα 20 της και το δυστύχημα που της κόστισε

Ελένη Μενεγάκη: To φόρεμα που έκανε πανικό στο Instagram και ο ροκ συνδυασμός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved