Elif: Η Ράνα δέχεται την επίσκεψη δύο μαφιόζων εκ μέρους του Ταρίκ
Media

Elif: Η Ράνα δέχεται την επίσκεψη δύο μαφιόζων εκ μέρους του Ταρίκ

Τι θα δούμε σήμερα, 25 Νοεμβρίου, στη σειρά, Elif

Η Παρλά προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ να αγοράσουν για τους δυο τους ένα καινούριο σπίτι αλλά η ιδέα της δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ έχει συνάντηση με ένα μεσίτη νιώθει μεγάλη ευτυχία καθώς πιστεύει πως ο Κερέμ ψάχνει σπίτι για εκείνη.

Η Ασλί ανοίγει την καρδιά της στην Μπιρτσέ και εκείνη λέει στον Κερέμ όσα έμαθε. Ο Κερέμ συναντάει έναν μεσίτη και στη συνέχεια η Μπιρτσέ λέει στην Ασλί πως της βρήκε σπίτι.

Η Μελέκ και η Ασλί πηγαίνουν να δουν το σπίτι, τους αρέσει και το νοικιάζουν. Η Ασλί τηλεφωνεί στην Μπιρτσέ και την ευχαριστεί.

Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως το σχέδιο του είχε επιτυχία και ζητάει από την Μπιρτσέ να μη μάθει ποτέ η Ασλί ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συνεχίζουν να περνάνε μαζί χρόνο κάνοντας ποδήλατο. E…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Λεμάν είναι αποφασισμένη να μιλήσει τον Σαφάκ και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη σχετικά με τη μετάθεσή του. Κατηγορεί τη Ζουλιντέ για όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της. Η Ζουλιντέ, η οποία δεν έχει ιδέα για την απόφαση του Σαφάκ να φύγει και την άσχημη γνώμη της Λεμάν για εκείνη, επισκέπτεται τη Λεμάν. Η Λεμάν βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε και εκφράζει στη Ζουλιντέ όλο το μίσος που νιώθει για εκείνη και τη διώχνει από το σπίτι της. Η Ζουλιντέ αναστατώνεται και η Αλέβ υποκρίνεται ότι λυπάται για ό,τι συνέβη και πηγαίνει μαζί της στο μαγαζί για να την παρηγορήσει. Η Ασλί δεν τα πηγαίνει καλά στη δουλειά καθώς το μυαλό της είναι στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει. Ο Κερέμ αναγκάζεται να της κάνει μια αυστηρή προειδοποίηση ενώ στη συνέχεια συζητάει την κατάσταση της Ασλί με την Μπιρτσέ. Λίγο αργότερα ο Κερέμ ακούει την Ασλί να μιλάει στο τηλέφωνο με τη Μελέκ και καταλαβαίνει πως η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο Κερέμ την ακολουθεί και ανακαλύπτει πως η κοπέλα δεν έχει που να μείνει και νιώθει ενοχές για τον έντονο τρόπο που της μίλησε νωρίτερα. Η πληγωμένη καρδιά της Χουμεϊρά αρχίζει να γιατρεύεται με τον Λεβέντ ενώ η Ματσιντέ ξεχνάει συνεχώς πράγματα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Λεμάν διώχνει την Ζουλιντέ από το σπίτι της

Elif: Η Μελέκ και η Ασλί εκδιώχνονται από το σπίτι τους

Elif: Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved