Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος και παίρνει εκδίκηση (Photos)
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος και παίρνει εκδίκηση (Photos)

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την εξέλιξη ουδείς την περιμένει και είναι ένα από τα πιο δυνατά spoiler! H Χάιδω γίνεται δολοφόνος και παίρνει η ίδια εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης και του άντρα της.

Μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών, προσπαθεί να βρει ποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον άντρα αλλά και την κόρη τους, τη Στέλλα, ανήμερα του γάμου της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’Clock, στα επόμενα επεισόδιο της Γη της Ελιάς, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν την κόρη της. Ο Βαφέας δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω απαντά θετικά και προσπαθεί να βρει τα χρήματα.

Η Χάιδω ζητά από τον Νικόλα, φίλος του γιου της, Φίλιππου, να της βρει μια καραμπίνα. Λίγες ώρες αργότερα, στη Γη της ελιάς, ο Νικόλας την επισκέπτεται κρυφά και της παραδίδει την καραμπίνα για να την κρύψει. Η Χάιδω του ζητά οτιδήποτε γίνει να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται.

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα.

Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα. Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο άνθρωπος που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της και με την πρώτη ευκαιρία να τον σκοτώσει και… αυτό γίνεται! Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος και παίρνει η ίδια εκδίκηση στη Γη της ελιάς για τον θάνατο της κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved