Τηλεθέαση: 1.184.774 τηλεθεατές για τον Ήλιο
Media

Τηλεθέαση: 1.184.774 τηλεθεατές για τον Ήλιο

H αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1, «Ήλιος», συνεχίζει την σταθερά ανοδική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, χθες Τετάρτη, ο «Ήλιος» καθήλωσε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες έστω και για ένα λεπτό 1.184.774 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά σημείωσε 17,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο γυναικείο κοινό 18-54, σκοράροντας 24,9% στις γυναίκες 45-54. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό ο «Ήλιος» έφτασε το 21,6%.

Σήμερα (25-11)

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο.Η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη πως αυτός που προσπάθησε να την σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης για να την προστατέψει τη φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν.

Μια νέα υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο, με ένα θανατηφόρο τροχαίο που προκαλεί γόνος πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της τοπικής κοινωνίας. Η μαρτυρία της Ελπίδας στη δίκη της Αλίκης δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει.

Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος...

Διαβάστε επίσης

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Ήλιος: Ο Πέτρος χάνει τις αισθήσεις του και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved