Αρχίζουν… μαγειρική, ταξίδια, έρωτες, τραγούδι
Media

Αρχίζουν… μαγειρική, ταξίδια, έρωτες, τραγούδι

Τα κανάλια ετοιμάζουν πυρετωδώς αυτό το διάστημα, ριάλιτι, εκπομπές και σίριαλ που θα προβάλλουν με την είσοδο του νέου έτους.

Δείτε παρακάτω τα ριάλιτι που θα απολαύσουμε στους δέκτες μας στις αρχές του 2022.

Cash or trash- Star

Ενα... πρωτοποριακά ριάλιτι για τα ελληνικά δεδομένα έρχεται τα αλλάξει το τοπίο στην βραδινή ζώνη του STAR, το οποίο βέβαια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό. Συλλέκτες ή απλοί τηλεθεατές που έχουν στην κατοχή τους περίεργα ή σπάνια αντικείμενα και θέλουν για κάποιους λόγους να τα ξεφορτοθούν, μπορούν να πηγαίνουν στο «Cash or trash», για να τα περιεργαστούν ειδικοί εκτιμητές και να τους δώσουν μια τιμή ανάλογα με την αξία τους. Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να αξίζουν μια περιουσία, μπορεί όμως και όχι! θα τα πουλήσουν ή όχι; Πρεμιέρα: 2022.

Master Chef- Star

Παλιά και πετυχημένη συνταγή, η ναυαρχίδα του καναλιού, που ακόμα και αν προσπαθήσει η παραγωγή του εν λόγω πρότζεκτ, δεν μπορεί να χαλάσει. Μην κοιτάτε που τα «Game of chefs» και «Top chef» κατρακυλάνε στον πίνακα τηλεθέασηε, η χώρα δεν έχασε την όρεξή της για καλό φαγητό και... σχόλιο, απλά περιμένει να φύγει η χρονιά και η νέα να φέρει μαζί της τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι τρεις πετυχημένοι σεφ καιςη εξαιρετική ομάδα τους, θα αναδείξουν τον επόμενο Mastet Chef της χώρας έπειτα από δεκάδες δοκιμασίες που αφορούν στις μαγειρικές ικανότητες. Πρεμιέρα:Tις πρώτες μέρες του Ιανουάριου (2022).

Η Φάρμα- ΑΝΤ1

Παρόλο που το πρότζεκτ την περασμένη σεζόν δεν έφερε στο κανάλι τα απαιτούμενα εισοδήματα/νούμερα, οι ιθύνοντες όχι απλά έχουν αποφασίσει να το επαναλάβουν αλλά έχουν ήδη καταλήξει και στα 18 άτομα που θα το πλαισιώσουν. Μοντέλα, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, παρουσιαστές, αθλητές, ακόμα και ένας πρώην νομάρχης, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο, ανανεωμένο και δυσκολότερο κατά γενική ομολογία πρότζεκτ του ΑΝΤ1. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον «βετεράνο» Μιχάλη Ιατρόπουλο που θα μιλά μία φορά την εβδομάδα με τους παίκτες, θα δίνει το γράμμα του παίκτη που αποχώρησε και θα ορίζει τον νέο αρχηγό και τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη της Φάρμας. Πρεμιέρα 6/12.

Shark tank- ΑΝΤ1

Το ριάλιτι αυτό ήταν η πρόταση του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 που όχι απλά πέρασε αλλά και ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Τα δικαιώματα του «Shark tank» έχει αγοράσει ο ίδιος από την Αμερική και σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Επιχειρηματίες ετοιμάζουν και παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μια ομάδα επενδυτών, τους λεγόμενους... «καρχαρίες», οι οποίοι και πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Οι διαγωνιζόμενοι ακούνε τις παρατηρήσεις των επενδυτών/καρχαριών και κάνουν την αντιπρότασή τους. Περιττό να πούμε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής... Πρεμιέρα: Την άνοιξη του 2022.

Asia express- Star

Στο εξωτερικό παίζεται επί έξι (τουλάχιστον) σεζόν και το κανάλι της Κηφισιάς ευελπιστεί πως θα έχει την ίδια τύχη και στη χώρα μαε αφού δεν έχει προβληθεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Το πρότζεκτ αφορά σε ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι, στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή ζευγάρια. Σύντροφοι, συγγενείς, φίλοι ακόμα και πρώην μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να ζήσουν έχοντας στην κατοχή τους ελάχιστα χρήματα για να ξοδέψουν την ημέρα και να ζήσουν, περί το ένα ευρώ, παίρνοντας ταυτόχρονα μέρος σε δοκιμασίες πολύ πιο δύσκολες από το «Globe trotters» (αν αυτό είχατε στο μυαλό σας). Κάθε ζευγάρι που χάνει και δεν καταφέρνει να προκριθεί στην επόμενη φάση, επιστρέφει πίσω express, ενώ εκείνο που θα φτάσει μέχρι το τέλος, θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Πρεμιέρα: Φεβρουάριος του 2022.

Survivor- ΣΚΑΪ

Ο άσος στο μανίκι του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι το συγκεκριμένο παχνίδι επιβίωσης το οποίο περιμένει πώς και πώς αφού το «Top chef» δεν πήγε καλά στον πίνακα της AGM και το «Κάτι ξαναψήνεται» που παίζεται καταγράφει εξίσου χαμηλές... «πτήσεις». Και για να έχουν την περσινή επιτυχία, σύσσωμη η Acun Media, η εταιρεία παραγωγής αλλά και το κανάλι του Φαλήρου, συνεργάζονται προκειμένου να προβάλλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και πώς θα γίνει αυτό; Με τη σωστή επιλογή προσώπων φυσικά που αυτό το διάστημα περνούν από κάστινγκ σε... πισίνα των βορείων προαστίων προκειμένου να τσεκάρουν τις δυνατότητές τους. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των: Ιωάννη Μελισσανίδη, Ελενας Γαλύφα, Χρήστου Χολίδη Ιωάννας Μπούκη, Κώστα Δαλάκα, Δημήτρη Βλάχου και Κάλλιας Ελευθερίου. Το σίγουρο είναι πως παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Πρεμιέρα: Τέλη Δεκεμβρίου.

Marriage at first Sight- ANT1

Ο ΑΝΤ1 προχωράει τις σχέσεις ένα επίπεδο παρακάτω και καλεί το κοινό να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ που προβάλλεται στην Αγγλία από το 2015. Σύμφωνα με αυτό, οι συμμετέχοντες βρίσκουν το ταίρι τους έπειτα από μια γνωριμία λίγων λεπτών και απαντώντας σε κάποιες γενικές ερωτήσεις της παραγωγής. Στη συνέχεια, παντρεύονται και καλούνται να αποδείξουν ότι η ολιγόλεπτη επιλογή τους ήταν η ιδανική. Δεν ξέρουμε ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτό το παράδοξο πρόγραμμα, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως έχουν προκύψει πραγματικοί έρωτες και γάμοι που κράτησαν στον χρόνο στην ιστορία του «Marriage at first Sight». Πρεμιέρα: 2022.

X-Factor- MEGA

Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται στο MEGA για να προσφέρει θεαματικές ερμηνείες και συναρπαστικές guest εμφανίσεις, σε μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. Φιλόδοξοι ερμηνευτές κάθε ηλικίας με όχημα το ταλέντο, τα όνειρα αλλά και την επιμονή τους θα βρεθούν στη σκηνή του «Χ-Factor» από τις αρχές του 2022, μπροστά σε καταξιωμένους κριτές έτοιμοι να αλλάξουν τη ζωή τους. Αξίζει να σημεώσουμε πως το πρότζεκτ δημιουργήθηκε από τον μετρ της ψυχαγωγίας, Simon Cowell, και το έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, σε περισσότερα από 185 σημεία του πλανήτη. Παρουσιάστρια του πρότζεκτ θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Πρεμιέρα: Ιανουάριος-Φεβρουάριος του 2022.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

O Κουτσόπουλος αποκαλύπτει: «Φέτος θα γίνουν αλλαγές στο MasterChef» (video)

Survivor: Στην τελική ευθεία - Tα ραντεβού του Acun με τους υποψήφιους και οι ερωτήσεις

Super Κατερίνα: Χαμός για την αμοιβή της Παναγιώταρου που έπαιρνε πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved