Media

O Κουτσόπουλος αποκαλύπτει: «Φέτος θα γίνουν αλλαγές στο MasterChef» (video)

Gossip-tv Team

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ήδη αρχίσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του MasterChef 6 τα γυρίσματα και ήδη έχουν μπει όλοι στο κλίμα και ρίχνουν σκληρή δουλειά. 

Ο γνωστός σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν.

Τα γυρίσματα γίνονται στο Λαύριο όπως πάντα και μάλιστα σήμερα (24/11) είναι η τρίτη μέρα που λαμβάνουν χώρα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχτηκε... ανάκριση και μάλιστα σχολίασε και τα αντίπαλα ριάλιτι μαγειρικής που είδαμε από την αρχή της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε: "Τα άλλα δύο πρότζεκτς δεν πήγαν καλά, τα αδίκησε η περίοδος που προβλήθηκαν".

Αναφερόμενος στον φετινό έκτο κύκλο του reality μαγειρικής του Star, o γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές ενώ τόνισε ότι θα υπάρξουν και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα αν οι συνθήκες τούς το επιτρέψουν.

Όταν όμως ρωτήθηκε για πιθανά ταξίδια στο εξωτερικό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: "Δεν μπορώ να σας πω για τα ταξίδια στο MasterChef... Μην το γρουσουζεύω".

Στη συνέχεια μίλησε για τις πολλές ώρες δουλειάς με το γνωστό χιούμορ του: "Θα αφήσουμε τα κοκκαλάκια μας εδώ. Κάνουμε 12-13 ώρες γυρίσματα την ημέρα".

Όσο για τη ζωή του με την αγαπημένη του Χρύσα και τις δυνατότητές της στην κουζίνα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε: "Η σύντροφός μου ήξερε από πριν να μαγειρεύει".

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Οι τρυφερές δηλώσεις on camera και οι αποκαλύψεις στο Mega Καλημέρα

Χρύσα Μιχαλοπούλου για Κουτσόπουλο: «Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν με ποιον τα έχει η Χρύσα»

Κοντιζάς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του και οι απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved