Open Weekend: Χαμός στον «αέρα»! Αρπάχτηκαν Αιμιλία Υψηλάντη και Ελένη Τσολάκη για τον Άρη Σερβετάλη
Media

Open Weekend: Χαμός στον «αέρα»! Αρπάχτηκαν Αιμιλία Υψηλάντη και Ελένη Τσολάκη για τον Άρη Σερβετάλη

Στην εκπομπή Open Weekend φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η Αιμιλία Υψηλάντη το πρωί του Σαββάτου (27-11) για όλα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη.

Αφού τοποθετήθηκε επί του θέματος σχολιάζοντας τις εξελίξεις, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στον «αέρα» ανάμεσα στην ηθοποιό και την παρουσιάστρια.

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του, να αποχωρήσει δηλαδή από την παράσταση, από πού το είδατε αυτό; Είπα ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών με την έννοια της ομάδας. Εντάξει; Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο.

Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία ο καθένας να διαχωρίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει όμως να καταλάβει ένας ηθοποιός που είναι και πολύ γνωστός ότι έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, με σεμνότητα αλλά σιωπηλά, να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος» ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη και συνέχισε:

«Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι». Στο τέλος δυσαρεστημένη από την πορεία της συζήτησης, είπε εμφανώς εκνευρισμένη:

«Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Ακούστε με! Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ! Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα».

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αιμιλία Υψηλάντη κατά Σερβετάλη: «Δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών» (Video)

Η Αιμιλία Υψηλάντη στο gossip-tv:Ο Γιώργος Κιμούλης, το θέατρο και οι υψηλοί μισθοί που... δεν έλαβε

Αποκλειστικό: Πρεμιέρα για Σοφιανό - Υψηλάντη! Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή του ηθοποιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved