Η Αιμιλία Υψηλάντη στο gossip-tv:Ο Γιώργος Κιμούλης, το θέατρο και οι υψηλοί μισθοί που... δεν έλαβε
Showbiz

Η Αιμιλία Υψηλάντη στο gossip-tv:Ο Γιώργος Κιμούλης, το θέατρο και οι υψηλοί μισθοί που... δεν έλαβε

Η Αιμιλία Υψηλάντη αυτή την περίοδο έχει αφοσιωθεί στο θέατρο και δίνει τον καλύτερό της εαυτό. 

Με πλούσιο βιογραφικό και σπουδαίες συνεργασίες, η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Υποχώρηση από τη Μόσχα» στο θέατρο Αργώ ενώ παράλληλα ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την παράσταση «Τρωίλος και Χρυσηίδα».

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη καθώς όπως λέει η ίδια μπορεί να δικαιολογηθεί η συμπεριφορά του προς την ίδια για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Τα όσα μου είπε στη συνέντευξή μας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να τη διαβάσετε παρακάτω...

Η Αιμιλία Υψηλάντη.
  • Κυρία Υψηλάντη. Επιστρέψατε στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Υποχώρηση από τη Μόσχα» στο θέατρο Αργώ. Μιλήστε μας λίγο για την παράσταση και τον ρόλο που υποδύεστε…

Η Άλις, η γυναίκα που υποδύομαι βιώνει έναν επώδυνο χωρισμό από τον άντρα της μετά από 33 χρόνια γάμου. Είχε πιστέψει πως ο γάμος της δεν είχε κλονιστεί σε αυτό το βαθμό και αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για να ξαναφέρει τον άντρα της κοντά της, πιστεύοντας πως με βάση τον νεανικό τους έρωτα, τη μακροχρόνια σχέση τους, το παιδί που μεγάλωσαν μαζί, θα τα καταφέρει. Όμως ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος στη διάρκεια μιας ερωτικής σχέσης και ενός γάμου. Αντιθέτως μπορεί να αποδειχθεί αρνητικός παράγοντας. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Απαιτούν να αναπληρώσουν ότι έχασαν. Έρωτα, αγάπη, κατανόηση, συμπόνια.

Η συνεργασία με τον Φίλιππο Σοφιανό.
Τον Φίλιππο τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είχε τύχει όμως ποτέ να δουλέψουμε μαζί και είναι μεγάλη χαρά να συναντώ ξανά πάνω στο σανίδι της σκηνής έναν αγαπητό συνάδελφο και φίλο.
  • Το θέατρο πέρασε πολλές δοκιμασίες τους τελευταίους μήνες. Ποια είναι τα συναισθήματά σας που πατάτε ξανά το σανίδι;

Πολλοί άνθρωποι αυτό το διάστημα δεν άνοιξαν σπίτια γεμάτα αναμνήσεις, χαρές και δημιουργία. Πολλοί δεν πήγαμε στα εξοχικά μας, δεν γυρίσαμε στις ιδιαίτερες πατρίδες μας. Όποιοι τα κατάφεραν νιώθουν τη χαρά που νιώθω και εγώ ανοίγοντας ξανά το θέατρο όπως εκείνοι όταν γύρισαν το κλειδί του εγκαταλελειμμένου σπιτικού τους.

Ο Κιμούλης θα μπορούσε να δικαιολογηθεί πως ότι εγώ βίωσα ως καταπίεση ήταν από τη μεριά του προσπάθεια να με βοηθήσει.

  • Πώς σχολιάζετε τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας; Γνωρίζατε κάποια πράγματα όσον αφορά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες ή πέσατε από τα σύννεφα;

Νιώθω περήφανη για τους ηθοποιούς και γενικά για το θέατρο που τόλμησε να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα της κοινωνίας που σε πολλές περιπτώσεις είναι κακουργήματα. Κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε. Ούτε θα μπορούσε άλλωστε παρά μόνον αν υπήρχαν αποδείξεις και καταγγελίες των θυμάτων.

  • Εσείς έχετε μιλήσει και δημόσια για κάποια περιστατικά με τον Γιώργο Κιμούλη. Πώς το είχατε βιώσει τότε;

Ό, τι είχα να πω για τον Γιώργο Κιμούλη το έχω πει, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Η δική μου παρέμβαση στο θέμα αυτό έγινε για να υποστηρίξω τις καταγγελίες των νεότερων συναδέλφων μου, διότι από τα λεγόμενα τους αντελήφθην τη διαδικασία και τον τρόπο της καταπίεσης τους. Όμως η δική μου η εμπειρία και μαρτυρία δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κανένα αδίκημα. Πολύ απλά ο Γιώργος Κιμούλης θα μπορούσε να δικαιολογηθεί πως ότι εγώ βίωσα ως καταπίεση ήταν από τη μεριά του προσπάθεια να με βοηθήσει να είμαι καλύτερη στο ρόλο μου. Ζητήματα πιέσεων, ακόμα και μιας μορφής ψυχολογικής βίας στη διάρκεια των προβών μιας παράστασης είναι δύσκολο να τα διακρίνεις μερικές φορές. Νομίζω όμως πως ο ηθοποιός καταλαβαίνει πολύ καλά πότε οποιαδήποτε πίεση γίνεται για το καλό της παράστασης.

  • Πιστεύετε ότι θα έρθει η κάθαρση ή θα συνεχίσουν να συμβαίνουν κάποια πράγματα;

Ό, τι συμβαίνει στο θέατρο, συμβαίνει σε κάθε χώρο εργασίας, συμβαίνει σε όλη την κοινωνία. Τα πράγματα αυτά θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν. Σημασία έχει η ευθύνη όλων μας να τα επισημάνουμε, να τα προλάβουμε, να τα καταγγείλουμε.

  • Έχετε ζήσει τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Υπήρξατε από εκείνες που έβγαλαν χρήματα από τις δουλειές σας;

Όχι δεν έχω βγάλει ποτέ χρήματα από τη δουλειά μου, ενώ θα έπρεπε. Όμως με βοήθησε να ζήσω με αξιοπρέπεια.

  • Τα κανάλια έχουν κάνει στροφή στη μυθοπλασία. Πώς σας φαίνεται αυτό; Έχετε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις;

Είναι θετικό που έχει δημιουργηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός για καλές σειρές στην τηλεόραση. Δεν έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις παρά μόνον ένα αυτοτελές επεισόδιο που έκανα για την ΕΡΤ1 στην σειρά Καρτ Ποστάλ.

  • Ποια προγράμματα παρακολουθείτε εσείς στην τηλεόραση;

Παίζω στο θέατρο την παράσταση «Υποχώρηση από τη Μόσχα» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη κάνω πρόβες για την παράσταση «Τρωίλος και Χρυσηίδα». Τα πρωινά ασχολούμαι με τα διοικητικά του θεάτρου και επικοινωνώ με τους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει λοιπόν περιθώριο για τηλεόραση.

  • Ποια είναι η άποψή σας για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης;

Δεν έχω άποψη, γιατί δεν τα βλέπω.

  • Έχετε σχέδια για το μέλλον; Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς;

Παραστάσεις, παραστάσεις, παραστάσεις στο θέατρο ΑΡΓΩ πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Πρεμιέρα για Σοφιανό - Υψηλάντη! Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή του ηθοποιού

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο Λιγνάδης, το metoo και οι γυναικοκτονίες (Video)

Νέα καταγγελία «βόμβα» για τον Γιώργο Κιμούλη από την Αιμιλία Υψηλάντη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved