Αποκλειστικό: Πρεμιέρα για Σοφιανό - Υψηλάντη! Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή του ηθοποιού
Showbiz

Αποκλειστικό: Πρεμιέρα για Σοφιανό - Υψηλάντη! Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή του ηθοποιού

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Υποχώρηση από τη Μόσχα», το βράδυ της Παρασκευής (5/11) στο θέατρο Αργώ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και απαθανατίσαμε τους πρωταγωνιστές Φίλιππο Σοφιανό και Αιμιλία Υψηλάντη αλλά και την αδερφή του ηθοποιού με την Τέτα Καμπουρέλη!

Ο Φίλιππος Σοφιανός, τον οποίο θα δούμε και στην παράσταση «Ολεάννα» είχε μιλήσει για την παράσταση που έκανε πρεμιέρα χθες, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gossip-tv.gr.

«William Nicholson, ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ, πρεμιέρα στις 5/11/21. Στο Θέατρο ΑΡΓΩ, Ελευσινίων 15 Μεταξουργείο, με σκηνοθέτη τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Κοέν και συμπαίχτες στη σκηνή την Αιμιλία Υψηλάντη και τον Θύμιο Κούκιο. Ένα ευφυέστατο έργο που τέμνει με αποκαλυπτικό τρόπο το τέλος μιας τριακονταετούς γαμήλιας σχέσης. Ο ρόλος του συζύγου. Δύσκολος και απαιτητικός, ίσως από τους πιο γοητευτικούς ρόλους που μου έχουν εμφανιστεί στο διάβα μου. Παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή...», μας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την πρεμιέρα στη gallery που ακολουθεί αλλά και την αδερφή του Φίλιππου Σοφιανού για πρώτη φορά:

Δείτε το βίντεο από την υπόκλιση:

Διαβάστε επίσης:

Ο Φίλιππος Σοφιανός μιλά για όλα στο gossip-tv.gr: «Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο...»

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο Λιγνάδης, το metoo και οι γυναικοκτονίες (Video)

Νέα καταγγελία «βόμβα» για τον Γιώργο Κιμούλη από την Αιμιλία Υψηλάντη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved