Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Φιλιώ
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής βρίσκει την πρώτη του λευκή τρούφα, την ώρα που ο Σάββας βρίσκει ευκαιρία να πείσει τον Τζώρτζη να πουλήσει τις μετοχές της «Πικολάκι»

Θα τα καταφέρει άραγε; Τι σχέση έχει ο Βαλεντίνο με την «Πικολάκι»; Θα αποκαλύψει ο Τζώρτζης την αλήθεια για τον Σάββα στη Χρύσα ή θα συνεχίσει να κρατάει μυστικά απ’ όλους; Η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο. Μήπως η νονά της ιταλικής Μαφίας έχει κάποιο σκοτεινό μυστικό; Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

Ο Θοδωρής και η Κατερίνα θέλουν να ανακαλύψουν τι πάρε-δώσε μπορεί να έχει ο Τζώρτζης με τον Σάββα, την ώρα που η Αλίκη θέλει να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τη Βαλέρια και τον Ηλία. Η Φένια προσπαθεί να ξεπεράσει τον Παναγή, ενώ ο Παναγής δεν ξέρει ποια να… πρωτοξεπεράσει!

Ο Ηλίας ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Φιλιώ, μόνο που η Φιλιώ δεν θέλει να το αποκαλύψουν ακόμα σε κανέναν. Το σχέδιο της Μάρμως, για να μην ξαναπατήσει στο δάσος ο Τζίμης, μπαίνει σε εφαρμογή και η Κική τρέμει μην τυχόν και πάει κάτι στραβά… Οι Πλατανιώτες είναι αποφασισμένοι να διώξουν τους Αργυρούς από το χωριό και… έχουν τα δίκια τους!

Ο Παναγής βρίσκει την πρώτη του λευκή τρούφα, την ώρα που ο Σάββας βρίσκει ευκαιρία να πείσει τον Τζώρτζη να πουλήσει τις μετοχές της «Πικολάκι». Θα τα καταφέρει άραγε;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα αποκαλύψει ο Τζώρτζης την αλήθεια για τον Σάββα στη Χρύσα;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα χωρίζει για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τη Χρύσα να πιστέψει πως ο Παναγής ετοιμάζεται να...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved