Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα χωρίζει για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα χωρίζει για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί! 

Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Η Κατερίνα χωρίζει, για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρώην ζευγάρι μας ξεκινάει… πόλεμο και ο Θοδωρής φοβάται για παράπλευρες απώλειες, αφού η Κατερίνα αποφασίζει να διεκδικήσει το Δασαρχείο για να στήσουν εκεί την έδρα της επιχείρησής τους τα ξαδέρφια.

Ο Χαραλάμπης ανακαλύπτει πως ο Σάββας κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ του αγώνα μπάσκετ, την ώρα που η Μάρμω υπόσχεται στον Μένιο να βάλει τέλος στις βόλτες του Τζίμη στο δάσος τους μια για πάντα.

Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί! Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη;

Ο Ηλίας βάζει τον Σάββα σε υποψίες με τα υπονοούμενα που του πετάει για τη Βαλέρια και στο τέλος τον παρατάει σύξυλο, για να γίνει πρόεδρος στον συνεταιρισμό λευκής τρούφας που ετοιμάζει ο Μένιος.

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τη Χρύσα να πιστέψει πως ο Παναγής ετοιμάζεται να...

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved