Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα άθελά της φτάνει ως την… Αθήνα για να βρει απαντήσεις σε όσα τη βασανίζουν.

Πώς θα αντιδράσει, όμως, όταν βρει τον Παναγή να κοιμάται με την πρώην του; Φυσικά, τον χωρίζει, για ακόμα μια φορά, με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μάρμω, με τη βοήθεια του παπά, κάτι ετοιμάζει, το ίδιο και οι Ιταλοί. Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί!

Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Ο δικηγόρος του Βαγγέλα βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Αργυρού, αλλά οι εσωτερικές έριδες και το αστυνομικό δαιμόνιο του Κανέλλου δεν τους αφήνουν να κάνουν τη… δουλειά τους με την ησυχία τους.

Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μάλλον θα είναι τα νεύρα της. Η Αγγέλα και ο παπάς στήνουν στον Ηλία ένα χουνέρι που θα του μείνει αξέχαστο, την ώρα που ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη.

Η Κατερίνα νομίζει πως ο δασονόμος της καρδιάς της τα ξαναβρήκε με τη Φένια και πέφτει από τα σύννεφα. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να αναγκάσουν τον δικηγόρο να ορίσει τον Σάββα υπεύθυνο στην επιχείρηση με τις τρούφες; Τι θα κάνει ο Παναγής για να αγοράσει, έστω και την τελευταία στιγμή, το σπίτι των ονείρων του;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Η σεναριογράφος καταγγέλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Θοδωρής αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα ξαδέρφια του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved