Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ σαν όλα τ’ άλλα στον Πλάτανο, αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου!

Η Κατερίνα άθελά της φτάνει ως την… Αθήνα για να βρει απαντήσεις σε όσα τη βασανίζουν. Πώς θα αντιδράσει, όμως, όταν βρει τον Παναγή να κοιμάται με την πρώην του; Φυσικά, τον χωρίζει, για ακόμα μια φορά, με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μάρμω, με τη βοήθεια του παπά, κάτι ετοιμάζει, το ίδιο και οι Ιταλοί. Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί! Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Τα ερωτήματα πολλά και φλέγοντα! Οι απαντήσεις στα νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, στις 20:00.

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ σαν όλα τ’ άλλα, αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου! Η Φιλιώ αποφασίζει να σκίσει τη γάτα, αλλά τελικά της σκίζεται… το φόρεμα. Η Κατερίνα άθελά της φτάνει ως την… Αθήνα για να βρει απαντήσεις σε όσα τη βασανίζουν.

Η Κική βιάζεται να σερβίρει και ο Τζίμης βιάζεται να κερδίσει την καρδιά της. Ο Σάββας καταφέρνει να θολώσει για ακόμα μια φορά τα νερά και ο Τζώρτζης πίνει νερό στο όνομά του. Η Τούλα μεθάει τη Φένια και τον Παναγή, ελπίζοντας να γίνει το μοιραίο και να τα ξαναβρούνε, την ώρα που η Κατερίνα παίρνει, επιτέλους, τη μεγάλη απόφαση.

Πώς θα αντιδράσει όταν βρει τον Παναγή να κοιμάται με την πρώην του, όμως; Η Μάρμω, με τη βοήθεια του παπά, κάτι ετοιμάζει, το ίδιο και οι Ιταλοί. Θα καταφέρουν να πιάσουν τον σωστό δικηγόρο αυτή τη φορά;

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Η σεναριογράφος καταγγέλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Θοδωρής αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα ξαδέρφια του

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved