Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τη Χρύσα να πιστέψει πως ο Παναγής ετοιμάζεται να...
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τη Χρύσα να πιστέψει πως ο Παναγής ετοιμάζεται να...

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω, με τη βοήθεια του παπά, κάτι ετοιμάζει, το ίδιο και οι Ιταλοί. Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί!

Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Ο Θοδωρής και η Κατερίνα τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού χάρη σε μια… πρωτότυπη ιδέα του Τζώρτζη, τα λεφτά της Κατερίνας έγιναν στάχτη. Μια παρεξήγηση κάνει τη Χρύσα να πιστέψει πως ο Παναγής ετοιμάζεται να αγοράσει σπίτι μαζί με τη Φένια.

Ο Τζώρτζης, για ακόμα μια φορά, πιάνει τους Αργυρούς στα μισά μιας απαγωγής, μόνο που ο δικηγόρος που έχουν απαγάγει είναι ο δικός του. Μια «ύποπτη» φοντανιέρα κάνει «βόλτες» στο χωριό, ενώ ο Μένιος με τον Παναγή υποψιάζονται ότι μπορεί να υπάρχει λευκή τρούφα στο δάσος τους και κινητοποιούνται.

Το «νέο» καταστατικό που φτιάχνει ο δικηγόρος για να γλιτώσει από την ιταλική μαφία του… Πλατάνου ορίζει ως πρόεδρο τον Τζώρτζη, ποιον θα διαλέξει όμως ο παπάς για να εκπροσωπήσει τους Πλατανιώτες στην εταιρεία του Βαγγέλα;

Η Κατερίνα χωρίζει, για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρώην ζευγάρι μας ξεκινάει… πόλεμο και ο Θοδωρής φοβάται για παράπλευρες απώλειες, αφού η Κατερίνα αποφασίζει να διεκδικήσει το Δασαρχείο για να στήσουν εκεί την έδρα της επιχείρησής τους τα ξαδέρφια.

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βράδυ αλλά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Η σεναριογράφος καταγγέλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved