Κάτι Ξαναψήνεται: Το "αρχαιολογικό" στέμμα και τα spring rolls έβαλαν φωτιά στο Twitter!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Το "αρχαιολογικό" στέμμα και τα spring rolls έβαλαν φωτιά στο Twitter!

Η εβδομάδα που ξεκίνησε στο Κάτι Ξαναψήνεται, είναι αρκετά ιδιαίτερη και ζητά από τους διαγωνιζόμενους να δώσουν σημασία στη λεπτομέρεια.

Είναι η αγαπημένη απογευματινή παρέα, για όλους τους τηλεθεατές που λατρεύουν την μαγειρική και ανυπομονούν καθημερινά για να αποκαλύψουν, παρέα με τους διαγωνιζόμενους νέες συνταγές, εμπνευσμένες από διάφορες κουζίνες.

Το σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (29-11) ήταν εκείνο που σήμανε και την έναρξη της εβδομάδας, εμπνευσμένη από την ασιατική κουζίνα. Σίγουρα η δουλειά που είχε να κάνει η πρώτη διαγωνιζόμενη ήταν αρκετά δύσκολη και υψηλών απαιτήσεων, δεδομένου του θέματος. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε ότι ο νικητής της Παρασκευής θα κερδίσει πέρα από το χρηματικό έπαθλο και εξειδικευμένα μαθήματα για ασιατική μαγειρική.

Η Κατερίνα, η σημερινή οικοδέσποινα επέλεξε για ορεκτικό σούπα με θαλασσινά, συνέχισε με κυρίως noodles με λαχανικά και κοτόπουλο και για γλυκό spring rolls με γέμιση κρέμα γαλακτομπούρεκο. Πολλά ήταν και τα ευτράπελα που συνέβησαν, με το Twitter να "παίρνει φωτιά" με το αρχαιολογικό στέμμα του Νίκου και γενικότερα το στυλ του, που το βρήκαν αρκετά ιδιαίτερο. Τα σχόλια έπεφταν βροχή σε κάθε λεπτό του επεισοδίου, με τους χρήστες πραγματικά να κλαίνε από τα γέλια. H Kατερίνα συγκέντρωσε συνολικά 27 βαθμούς.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίισης:

Κάτι ξαναψήνεται: Οι αρνητές αγκινάρας, ο παρολίγο τσακωμός και τα μπινελίκια - Έξαλλο το Twitter

Κάτι ξαναψήνεται: Ο νευρικός οικοδεσπότης,το περουκίνι καλεσμένου και το χάλια μαλλί της Σπυροπούλου

Κάτι Ξαναψήνεται: Το Κρητικό πιάτο και η κόντρα που ξέσπασε "χόρτασαν" το Twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved