GNTM: Η "κρίση πανικού" του Στυλιανού on set και η στήριξη της Όλγας- Όλα δείχουν ότι είναι ζευγάρι!
Media

GNTM: Η "κρίση πανικού" του Στυλιανού on set και η στήριξη της Όλγας- Όλα δείχουν ότι είναι ζευγάρι!

Η σημερινή φωτογράφιση αποχώρησης του GNTM έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά και τρυφερές στιγμές, που επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για τα ζευγάρια του παιχνιδιού. 

Το Greece's Next Top Model έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανάδειξη του φετινού νικητή.

Στο σημερινό επεισόδιο (29-11) είδαμε ένα ιδιαίτερο concept, το οποίο είχε να κάνει με το στοιχείο του νερού. Η φωτογράφιση συνέβη κάτω από το νερό μιας μεγάλης πισίνας, με τα μοντέλα να πρέπει να ποζάρουν μαζί με ένα άγαλμα, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Το ζητούμενο ήταν τα συναισθήματα και η εναλλαγή τους καθ΄όλη την διάρκεια της δοκιμασίας, αφού οι διαγωνιζόμενοι είχαν και από ένα διαφορετικό συναίσθημα, που τους έδωσε ο Αγγαίος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Ο πρώτος που έπρεπε να κάνει την δοκιμασία ήταν και ο Στυλιανός, ο οποίος και κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, αλλά και μετά το τέλος της, έπαθε κρίση πανικού και απογοητεύτηκε από τον εαυτό του. Εκείνος ξέσπασε σε κλάμματα και δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Παραδέχτηκε ότι τον δυσκόλεψε πολύ το νερό και τον άγχωσε ιδιαίτερα, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να συγκεντρωθεί σε όλο αυτό.

Εδώ και πολλά επεισόδια και μετά την δήλωση της Κυβέλης ότι η Όλγα και ο Στυλιανός είναι ζευγάρι, σήμερα (29-11) είδαμε ότι κάτι τέτοιο μάλλον επιβεβαιώνεται. Η Όλγα ήταν από την αρχή στο πλευρό του και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, καθώς και δήλωσε on camera ότι εκείνη είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει σε οτιδήποτε γίνεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα και πριν από την έναρξη της φωτογράφισης, είδαμε ένα τρυφερό τετ α τετ μεταξύ τους. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το concept αποχωρισμού, τα disadvantage συναισθημάτων και η στοχοποίηση της Κυβέλης!

GNTM: Τα «στρατόπεδα» στο σπίτι και το ιδιαίτερο vintage challenge, που μας θύμισε... καλοκαίρι!

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε και αυτά είναι τα πρώτα λόγια της: «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved