GNTM: Το ατμοσφαιρικό concept, τα επτά αμαρτήματα και η Κυβέλη, που τους "πετσόκοψε" όλους!
Media

GNTM: Το ατμοσφαιρικό concept, τα επτά αμαρτήματα και η Κυβέλη, που τους "πετσόκοψε" όλους!

Το GNTM είναι το απόλυτο παιχνίδι μόδας και στη φετινή σεζόν, οι αντροπές είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν. 

Στο σημερινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model (30-11) είδαμε πραγματικά τα πάντα, με τους παίκτες να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη έκπληξη και να έχουν πάρει τα πιο θετικά vibes.

Με την ξαφνική είσοδο του Τάσου Σοφρωνίου στο σπίτι του GNTM, ο οποίος ήρθε απευθείας από το Παρίσι για να δώσει το δικό του στίγμα στον διαγωνισμό, ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο ίδιος ήταν και εκείνος που καθοδήγησε τα παιδιά στο challenge επιβράβευσης, στο οποίο νικήτρια ήταν η Αγάπη Μπρουκς. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, από την δική της πλευρά, ήταν και εκείνη που είχε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό, για να δώσει τα disadvantage και να διώξει τους παίκτες που θέλει από τον διαγωνισμό.

Το ατμοσφαιρικό concept της φωτογράφισης

Η σημερινή φωτογράφιση, η οποία έκρινε και την αποχώρηση για τους τελικούς έξι του διαγωνισμού, ήταν ιδιαίτερη και υψηλών απαιτήσεων. Τα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με τα επτά αμαρτήματα: λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία. Εκείνοι έπρεπε να ποζάρουν πιο ελεύθερα και χωρίς συγκεκριμένη πόζα, βγάζοντας το συγκεκριμένο συναίσθημα που τους έχει δωθεί. Πρόκειται για ένα αρκετά διαχρονικό concept σύμφωνα με τον Τάσο Σοφρωνίου και οι διαγωνιζόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις κατάλαβαν τη δυσκολία της φωτογράφισης.

Η στρατηγική της Κυβέλης και τα στοχευμένα disadvantage

Η Κυβέλη για τον εαυτό της επέλεξε την αλαζονεία, η οποία σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, ήταν και εκείνο που της ταίριαζε απόλυτα. Την λαγνεία έδωσε στην Ειρήνη με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να βγάλει καθόλου το sexiness και τον ερωτισμό, την οργή στην Αγάπη, η οποίς γενικά είναι ήρεμος χαρακτήρας και δεν νευριάζει σχεδόν ποτέ. Τα disadvantage συνεχίστηκαν με την ζήλεια να πηγαίνει στον Ναπολέων, γιατί σύμφωνα με την Κυβέλη είναι αρκετά δύσκολο συναίσθημα και εκείνος δεν εκδηλώνεται εύκολα. Η Όλγα απέμεινε με την οκνηρία, με την δικαιολογία ότι είναι μια παίκτρια που λατρεύει την αδρεναλίνη και ήθελε να την δυσκολέψει πολύ. Ο Κωσταντίνος έπρεπε να βγάλει λαιμαργία και ο Αγγαίος έμεινε με την απληστία, που ήταν κάτι που δεν του ταίριαζε καθόλου.

Το δεύτερο disadvantage είχε να κάνει με τον διαθέσιμο χρόνο της φωτογράφισης, όπου δυο λεπτά θα έπρεπε να ήταν αρκετά για το καλύτερο κλικ της δοκιμασίας. Εκεί ήταν και που η Κυβέλη έδωσε το disadvantage στον Ναπολέωντα και την Ειρήνη, λέγοντας ξεκάθαρα πλέον ότι τους αντιπαθεί και θέλει να τους διώξει από τον διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ποιος κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία για το σημερινό κόνσεπτ του GNTM;

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το challenge επιβράβευσης με art director τον Τάσο Σοφρωνίου και η φωτογράφιση με το... μέλι!

GNTM: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας και η επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου σε ρόλο... έκπληξη!

GNTM: Ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί σε φορτισμένη ατμόσφαιρα – Η τελική εξάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved