Μόλις Χθες: Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει
Media

Μόλις Χθες: Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (2/12), ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας και την έψαχνε.

Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της και τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους και του δίνει και κλειδιά - η Έλενα βρίσκεται σε τραγική θέση. Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη που καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ψάχνει τα οικονομικά του ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Νώντας πλησιάζει ερωτικά την Έλενα και εκείνη έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει εάν προσπαθήσει κάτι. Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει έτσι και κάνει κακό στον Μιχάλη. Ο Θάνος καλεί την Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άνδρα της και ο Αντώνης έντρομος προσπαθεί να την μεταπείσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Αχιλλέας πείθει τον Μιχάλη να δημοσιοποιήσει τη δική του εκδοχή της ιστορίας με τα αρχαία στο κτήμα. Ο Ρένος βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο, ενώ ο τελευταίος τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Ο Σπύρος, τρελαμένος που του έχουν υποκλέψει χρήματα από τον λογαριασμό του, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω απ’ αυτό. Η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, αλλά πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων ενώ συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα

Μόλις Χθες: Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο

Μόλις Χθες: Η Νόρα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του άντρα της - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved