Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Κάβουρα από παράσταση: «Το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο!»
Media

Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Κάβουρα από παράσταση: «Το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο!»

H Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε ότι αποχώρησε από παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα, 2 Δεκεμβρίου, στον αέρα τουHappy Day και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την εξόργισε!

Η Σταματίνα είπε: «Τη Βίκυ την πείραξε που δύο μήνες έκανε πρόβες, που βέβαια σε αυτό δεν φταίει ούτε ο παλιός, ούτε ο νέος παραγωγός και μου είπε ότι τώρα με το #metoo, πρέπει να στηρίξουμε τον Μπιμπίλα για να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε τις πρόβες. Μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που «τρώμε τον ελεύθερό μας χρόνο, κάνουμε πρόβες, κλείνουμε μία δουλειά και τελικά μένουμε εκτεθειμένοι. Δύο μήνες τα έξοδά μου, τις βενζίνες μου και τελικά μπήκα και μέσα».

Το άλλο που εγώ κατάλαβα πως την ενόχλησε πάρα πολύ ότι το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο! Μου είπε ότι την ενόχλησε ο τρόπος, αυτό του στιλ "μωρό μου αυτό είναι κι αν σ’ αρέσει με μία οικειότητα από έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει, να με θεωρεί τόσο του χεριού του, αυτό μου γύρισε το μάτι". Μπροστά δεν ήμουν, η Βίκυ Κάβουρα έχει πάρει την απόφαση να μιλά έξω από τα δόντια»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είπε:«Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Κυριολεκτικά τώρα. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, γιατί είναι πολύ χοντρό. Είναι βαρύ και με έχει πειράξει.»! Και πρόσθεσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει... Ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί έχουμε μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε και μας έχουν κατεβάσει το μισθό. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή, ξεκάθαρα προσβολή. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα.»!

Η Βίκυ υπογράμμισε: «Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό δύο μήνες πριν και άλλαξε στο 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Το περίμενα το θέατρο και αρνήθηκα προτάσεις. Στήριξα πολύ τον Παντελή αλλά δεν το πήρα πίσω. Είμαι ελεύθερη πάλι και αγαπάω πολύ το θέατρο. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ σε άλλη παράσταση. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω. Αλλά το τουμπεκί θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ τουλάχιστον είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω. Η αλήθεια σε όποιον αρέσει. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου; Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Τον πήρα τηλέφωνο. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάει κάτω. Στα επαγγελματικά πάντα φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό»!

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Κάβουρα: Ξεσπά κατά του Καναράκη: Έχω να φάω τρεις ημέρες!Είναι προσβολή!Σοκαρίστηκα και έφυγα

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε! Η αντικατάσταση και η αιτία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved