Βίκυ Κάβουρα: Ξεσπά κατά του Καναράκη: Έχω να φάω τρεις ημέρες!Είναι προσβολή!Σοκαρίστηκα και έφυγα
Media

Βίκυ Κάβουρα: Ξεσπά κατά του Καναράκη: Έχω να φάω τρεις ημέρες!Είναι προσβολή!Σοκαρίστηκα και έφυγα

H Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε με αιχμές από τη νέα παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης!

Η ηθοποιός τόνισε πως έκανε πρόβες για δύο μήνες χωρίς να πληρώνεται. Ωστόσο τελευταία στιγμή ενημερώθηκε πως θα πληρωθεί μόνο το 1/4 του μισθού που είχε συμφωνήσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η Βίκυ Κάβουρα τόνισε: «Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Κυριολεκτικά τώρα. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, γιατί είναι πολύ χοντρό. Είναι βαρύ και με έχει πειράξει.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει.»!

Η ηθοποιός είπε: «Ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί έχουμε μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε και μας έχουν κατεβάσει το μισθό. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή, ξεκάθαρα προσβολή. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα.»!

Η Βίκυ υπογράμμισε: «Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό δύο μήνες πριν και άλλαξε στο 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Το περίμενα το θέατρο και αρνήθηκα προτάσεις. Στήριξα πολύ τον Παντελή αλλά δεν το πήρα πίσω. Είμαι ελεύθερη πάλι και αγαπάω πολύ το θέατρο. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ σε άλλη παράσταση. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω. Αλλά το τουμπεκί θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ τουλάχιστον είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω. Η αλήθεια σε όποιον αρέσει. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα.

Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου; Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Τον πήρα τηλέφωνο. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάει κάτω. Στα επαγγελματικά πάντα φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό»!

Δείτε το ξέσπασμά της στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Οι φώτο που δημοσίευσαν στο Instagram από την κοινή τους έξοδο, εσύ τις είδες;

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της

Λάουρα Λάτσιου: Οι εκπληκτικές φώτο ανήμερα των γενεθλίων του αδερφού της Άγγελου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved