Μόλις Χθες: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή
Media

Μόλις Χθες: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (3/12), ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του.

Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα και την κάνει να του αποκαλύψει ότι πίσω από την υποκλοπή των χρημάτων βρίσκεται ο Μιχάλης. Αυτό πυροδοτεί νέα διαμάχη μεταξύ τους και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ γιατί εκτός αυτού, η Μαρία του λέει ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο. Η Νόρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει το ποιόν του Σπύρου και είναι πολύ προβληματισμένη. Ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας και την έψαχνε. Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της και τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση. Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη όταν καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και αρχίζει να ψάχνει τα οικονομικά του.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η κόντρα Μιχάλη και Σπύρου βγαίνει εκτός ελέγχου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved