H εξομολόγηση της Μαρίας Παπαλάμπρου: «Είχα εμμονικούς θαυμαστές – Αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι»
Media

H εξομολόγηση της Μαρίας Παπαλάμπρου: «Είχα εμμονικούς θαυμαστές – Αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι»

H  Μαρία Παπαλάμπρου την οποία θυμόμαστε από τη σειρά, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για τη ζωή της στο Βερολίνο, την απώλεια του συζύγου της, τη συναναστροφή της με σταρ του Χόλυγουντ, αλλά και τον ανιψιό της που συμμετείχε στο GNTM!

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μάλλον το σκαρί μου έτσι, έχουμε μια τάση στην οικογένεια να μικροδείχνουμε. Δεν έχω παχύνει ποτέ, κάποια ρούχα του σχολείου μου κάνουν».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Από το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” θυμάμαι ότι έγινε μια καραμπόλα στο δρόμο, με κάποιον που χάζευε σε ένα εξωτερικό γύρισμα. Στο δρόμο με φώναζαν “Νάνσυ” ή “Τίγρη”. Είχα και εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ. Λόγω ενός θαυμαστή, αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι», είπε αναφορικά με τη σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

«Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker», ανέφερε σχετικά με τη ζωή στο Βερολίνο και τους σταρ που γνώρισε εκεί.

«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά», είπε για την απώλεια του συζύγου της, ενώ για την κόρη της σημείωσε ότι «Η κόρη μου δε θέλει ιδιαίτερα να γίνει ηθοποιός, της αρέσει η κάμερα, το modelling».

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποκάλυψε ακόμα ότι στο φετινό GNTM συμμετείχε ο ανιψιός της: «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο Γιάννη Μπούτο».

«Με το Θωμά είχαμε σχέση πριν πολλά χρόνια. Ήταν συνειδητή η απόφαση να δουλέψουμε μαζί», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Πρεμιέρα για την παράσταση, που μας διδάσκει αλήθειες!

Συγκλονίζει η Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο άντρας μου, αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved