Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο
Media

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (6/12), η Έλενα φροντίζει με τον δικό της τρόπο να εξαφανίσει την απειλή του Νώντα από τη ζωή της.

Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο. Η Λουίζα έχει να αντιμετωπίσει την πίκρα της για τον γάμο του Μιχάλη και την έρευνα για τα δύο εκατομμύρια που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος. Ο Σπύρος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του λογιστή του. Ο Ιάσωνας προσλαμβάνεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο Χρήστος αρχίζει να ζηλεύει την Κέλλυ. Ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή

Μόλις Χθες: Η κόντρα Μιχάλη και Σπύρου βγαίνει εκτός ελέγχου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved