The Voice: Steal από τον Πάνο Μουζουράκη: Έκλεψε παίκτρια που είχε επιλέξει εξ αρχής στην ομάδα του!
Media

The Voice: Steal από τον Πάνο Μουζουράκη: Έκλεψε παίκτρια που είχε επιλέξει εξ αρχής στην ομάδα του!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice έκυβε εκπλήξεις και συγκλονιστικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν στα Live Cross Battles.

Η φετινή σεζόν του The Voice of Greece είναι εκείνη που μέχρι στιγμής μας έχει εκπλήξει θετικά, αφού οι διαγωνιζόμενοι είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και κάθε φορά είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.

Το σημερινό επεισόδιο (4-12) αποτελεί την συνέχεια της φάσης των The Battles, των μονομαχιών δηλαδή ανάμεσα στους παίκτες. Όσο πλησιάζουν τα Live Cross Battles, οι παίκτες δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, για να κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό εισητήριο, καθώς ξέρουν ότι ακόμα και να μην καταφέρουν να κερδίσουν τον εκάστοτε coach τους, υπάρχει και το κουμπί του steal, ώστε κάποιος άλλος coach να πάρει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο στην ομάδα του.

Δυο παίκτες από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Μαρία Σανιδά και ο Νίκος Αρώνης ερμήνευσαν με μαγικό τρόπο το I feel good και πραγματικά τους ξεσήκωσαν όλους. Ο Κωνσταντίνος στη κριτική του ήταν πολύ αντικειμενικός και με τους δυο και είπε τα καλύτερα λόγια. Τελικά, επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση των Live με τον Νίκο Αρώνη.

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν άφησε λεπτό να περάσει και αμέσως πάτησε το κουμπί του steal για την Μαρία, η οποία του έκλεψε την καρδιά για άλλη μια φορά. Υπενθυμίζεται ότι ο η Μαρία Σανιδα ήταν στην πρώτη φάση με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και μάλλον ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσει και πάλι κοντά του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάμματα και η σαΐτα που έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου!

The Voice: Η τριάδα που έβαλε φωτιά στο stage - Συγκινήθηκε η Έλενα και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει!

Τhe Voice: Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved