The Voice: Η τριάδα που έβαλε φωτιά στο stage - Συγκινήθηκε η Έλενα και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει!
Media

The Voice: Η τριάδα που έβαλε φωτιά στο stage - Συγκινήθηκε η Έλενα και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει!

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice (28-11), οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ποτέ, με τις συγκινήσεις να πρωταγωνιστούν στην λαμπερή βραδιά. 

Είναι το μεγαλύτερο μουσικό σόου της Ελλάδας και κάθε Σαββατοκύριακο αυτό αποδεικνύεται, με τους διαγωνιζόμενους να μας χαρίζουν συγκλονιστικές ερμηνείες στη σκηνή.

Έτσι συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο (28-11), το οποίο σήμανε και την έναρξη της διαδικασίας των The Battles, όπου με την όλοκλήρωσή της, οι ομάδες θα μείνουν κυρολεκτικά μισές. Μια τριάδα διαγωνιζόμενων, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου έβαλαν φωτιά στη σκηνή. τραγουδώντας το ξεσηκωτικό "Freedom". Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για μια εμφάνιση Eurovision, αφού όλα ήταν άρτια και δεν υπήρχε κανένα λάθος.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους:

Στο τέλος της εμφάνισής τους, η Έλενα Παπαρίζου είχε δακρύσει από συγκίνηση και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει. Η ίδια δήλωσε περήφανη για όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως, που δούλεψαν πολύ σκληρά και κατάφεραν αυτό το υπέροχο μουσικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Πάττας, ο Άρης Κολοβός και η Χριστίνα Μπαρζούκα ήταν η τριάδα, που δυσκόλεψε όσο ποτέ την Έλενα Παπαρίζου, η οποία τελικά επέλεξε να συνεχίσει στα cross live battles με τον Γιώργο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τhe Voice: Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του σόου!

Τhe Voice: Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!

The Voice: Οριστικό τέλος για διαγωνιζόμενο, αδελφό διάσημης τραγουδίστριας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved