Τhe Voice: Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!
Media

Τhe Voice: Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice, οι ανατροπές δεν σταμάτησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τις ερμηνείες να είναι πολύ δυνατές και τις κριτικές διθυραμβικές. 

Το μουσικό talent show κρύβει τρομερές εκπλήξεις και όλα δείχνουν ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, έχουμε να δούμε ακόμα πάρα πολλά, που θα μας κάνουν να τα παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece (28-11) είδαμε και το πρώτο steal σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, εκείνη των The Battles. Η Μαρία Αλιφέρη και ο Νίκος Βολίκας ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο το τραγούδι που τους δώθηκε, κάνοντας την απόφαση της Έλενας Παπαρίζου να είναι πολύ δύσκολη. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση τους:

Η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου ήταν να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την Μαρία Αλιφέρη, αποχαιρετώντας από την ομάδα της τον Νίκο Βολίκα. Εκείνος, ενώ πίστευε ότι ο διαγωνισμός είχε τελειώσει για εκείνον, ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ανατροπή και πάτησε το πολυπόθητο κουμπί του steal και αυτόματα έκλεψε τον Νίκο για την ομάδα του, ο οποίος περνάει και αυτόματα στα Live cross battles. O Νίκος είχε περάσει και πάλι την διαδικασία του steal, αφού ξεκίνησε με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, συνέχισε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και τώρα είναι στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το επικό steal του Σάκη Ρουβά:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Οριστικό τέλος για διαγωνιζόμενο, αδελφό διάσημης τραγουδίστριας!

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

The Voice: Χαμός με παίκτρια - Την διεκδίκησαν με steal πριν καν αποφασίσει ο Μουζουράκης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved