The Voice: Οριστικό τέλος για διαγωνιζόμενο, αδελφό διάσημης τραγουδίστριας!
Media

The Voice: Οριστικό τέλος για διαγωνιζόμενο, αδελφό διάσημης τραγουδίστριας!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece (28-11) είχε πραγματικά τα πάντα, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες να πρωταγωνιστούν και τις αποφάσεις των κριτών να γίνονται όλο και πιο δύσκολες. 

Το μουσικό talent show, οσο προχωράει γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις με το στόμα ανοιχτό.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice (28-11) ξεκίνησε και επισήμων η διαδικασία των The Battles, με τους παίκτες να διαγωνίζονται επί σκηνής σε ντουέτα, όπου από τους δυο διαγωνιζόμενους, συνεχίζει ο ένας στην επόμενη φάση. Ωστόσο, όπως και στην προηγούμενη διαδικασία, εκείνη των knockouts, οι υπόλοιποι coaches έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν το πολυπόθητο κουμπί του steal, όπου μπορούν να "κλέψουν" τον συγκεκριμένο παίκτη και να τον προσθέσουν απευθείας στην ομάδα τους, για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, εκείνη των Live cross Battles.

Σήμερα είδαμε ένα ιδιαίτερο ντουέτο από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον Γιώργο Βέρρο και τον Ανδρέα Δρακόπουλο, ο οποίος είναι και ο αδελφός της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Φανής Δρακοπούλου. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συγκλονιστική εμφάνισή τους on stage:

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι "Άπονη καρδιά" και πραγματικά τα πήγαν εξαιρετικά. Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύτηκε πολύ να επιλέξει και τελικά αποφάσισε ότι θα συνεχίσει στην επόμενη φάση με τον Γιώργο Βέρρο.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος περίμενε στη σκηνή να δει αν θα τον επιλέξει κάποιος άλλος coach, πατώντας το κουμπί του steal, κάτι το οποίο δεν έγινε και δυστυχώς ο ίδιος έμεινε εκτός της επόμενης φάσης του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

The Voice: Χαμός με παίκτρια - Την διεκδίκησαν με steal πριν καν αποφασίσει ο Μουζουράκης!

The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved