Τhe Voice: Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του σόου!
Media

Τhe Voice: Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του σόου!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice είχε πραγματικά τα πάντα: μουσική, χορό, συγκινήσεις, διασκέδαση, αλλά το κυριότερο όμορφη διάθεση. 

Είναι το μεγαλύτερο μουσικό σόου ανάδειξης ταλέντων στην Ελλάδα και όχι αδίκως. Κάθε χρόνο επιστρέφει όλο και πιο ανανεωμένο, με νέες φωνές να τα δίνουν όλα on stage και τους κριτές πραγματικά να έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση για τις αποφάσεις τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece (28-11) έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους λάτρες της καλής μουσικής. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν μαζί στο stage του σόου και πραγματικά έβαλαν φωτιά. Ερμήνευσαν ιδιαίτερα τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε και αγαπάμε ακόμα, λόγω της διαχρονικότητάς τους. Και οι δυο τους είναι εξαιρετικοί τραγουδιστές, με ιδιαίτερες φωνές και μέχρι και σήμερα είναι από τα νούμερο ένα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέστρεψε στο σόου, όπου ήταν σε παλαιότερους κύκλους μια από τις coaches ενώ μαζί με τον Σάκη Ρουβα πέρα από συνάδελφοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Η Μελίνα δήλωσε ευτυχισμένη που βρίσκεται και πάλι στο The Voice of Greece και ότι της είχε λείψει πολύ αυτήν την εμπειρία. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, ο Σάκης κάλεσε τη Μελίνα Ασλανίδου στο σόου, για να τον βοηθήσει με την ομάδα του στην διαδικασία των The Battles.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο της εμφάνισής τους:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τhe Voice: Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!

The Voice: Οριστικό τέλος για διαγωνιζόμενο, αδελφό διάσημης τραγουδίστριας!

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved