The Voice: Έλενα Παπαρίζου- Μαντώ: Δυο μαγικές φωνές συναντήθηκαν στη σκηνή του σόου!
Media

The Voice: Έλενα Παπαρίζου- Μαντώ: Δυο μαγικές φωνές συναντήθηκαν στη σκηνή του σόου!

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ποτέ, καθώς μας περίμενε και ένα μοναδικό ντουέτο που ανυπομονούσαμε να το ακούσουμε. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, που μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο και κάθε επεισόδιο έχει να μας δώσει και κάτι διαφορετικό. Όσο προχωρούν οι φάσεις του διαγωνισμού, τόσο ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις των coaches.

Στο σημερινό επεισόδιο (4-12) μας περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη, με τη Μαντώ και την Έλενα Παπαρίζου να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του The Voice και να τα δίνουν όλα. Επέλεξαν ξένα τραγούδια, τα οποία πραγματικά μας χάρισαν πολλές στιγμές συγκίνησης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαντώ βρίσκεται στο The Voice εδώ και κάποια επεισόδια, διότι η Έλενα Παπαρίζου την επέλεξε σε αυτή τη φάση, για να την βοηθήσει στην επιλογή των τραγουδιών και τις πρόβες με τα παιδιά πριν από το τελική εμφάνιση στα The Battles.

Mόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους on stage οι δυο τους μίλησαν με τον Γιώργο Λιανό και η Έλενα Παπαρίζου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαντώ. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πέρα από συνάδελφοι, είναι και πολύ καλές φίλες και έχουν πολλά κοινά στοιχεία, κάτι που τους βοήθησε να το ανακαλύψουν και η συνεργασία που είχαν τώρα, στα πλαίσια του The Voice.

Η Μαντώ μίλησε και για την νέα της δισκογραφική δουλειά, αφού όλοι αδυμωνούν για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, που στηρίζεται στον ρομαντισμό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Steal από τον Πάνο Μουζουράκη: Έκλεψε παίκτρια που είχε επιλέξει εξ αρχής στην ομάδα του!

The Voice: Η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάμματα και η σαΐτα που έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου!

The Voice: Η τριάδα που έβαλε φωτιά στο stage - Συγκινήθηκε η Έλενα και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved