The Voice: Τα fashion outfits, το ντουέτο που έβαλε φωτιά on stage και η συγκίνηση του Μουζουράκη!
Media

The Voice: Τα fashion outfits, το ντουέτο που έβαλε φωτιά on stage και η συγκίνηση του Μουζουράκη!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (4-12) είχε πραγματικά τα πάντα και είδαμε τους παίκτες να δίνουν το μεγαλύτερο των δυνατοτήτων τους για μια θέση στα Live Cross Battles του διαγωνισμού.

Είναι το αγαπημένο σόου μουσικής της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε χρόνο μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τους εξαιρετικούς διαγωνιζόμενους και τους κριτές, που έχουν συνέχεια όλο και πιο απαιτητική δουλειά να κάνουν.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice Of Greece (4-12) είδαμε ένα γυναικείο ντουέτο, που τα έσπασε on stage με το τραγούδι "Βοrn this way" και πραγματικά τα πήγαν όσο καλύτερα μπορούσαν, αφού αξιοποίησαν τις δυνατότητές τους ιστο έπακρο. Πρόκειται για την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου και την Κόννα, οι οποίες εμφανίστηκαν στην αρχή στη σκηνή, με τα fashion outfits τους να κλέβουν τη παράσταση. Μόλις ξεκίνησαν να τραγουδούν κιόλας, οι κριτές κατάλαβαν ότι ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος είχε να επιλέξει, θα ήταν και εκείνος που θα είχε την πιο δύσκολη δουλειά και σίγουρα θα βρίσκοταν σε δύσκολη θέση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση των κοριτσιών:

Ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την Κόννα, αφήνοντας δυστυχώς πίσω του την Χριστίνα, με τον ίδιο να έρχεται σε αμηχανία και να καταλήγει σε δάκρυα, που θα πρέπει να αποχωριστεί την παίκτρια από την ομάδα του. Μάλιστα, την συμβούλεψε να παραμείνει αναλλοίωτη σαν χαρακτήρας και να συνεχίσει να παλεύει για το τραγούδι, γιατί πραγματικά έχει ένα μεγάλο ταλέντο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Έλενα Παπαρίζου- Μαντώ: Δυο μαγικές φωνές συναντήθηκαν στη σκηνή του σόου!

The Voice: Steal από τον Πάνο Μουζουράκη: Έκλεψε παίκτρια που είχε επιλέξει εξ αρχής στην ομάδα του!

The Voice: Η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάμματα και η σαΐτα που έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved