Μόλις Χθες: Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο
Media

Μόλις Χθες: Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (7/12), ο Σπύρος καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ρένο αλλά αποτυγχάνει να σταματήσει τη διαδικασία της εκταφής.

Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο. Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στον γάμο, γεγονός που αναστατώνει τον Σπύρο. Η Λουίζα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μιχάλη λίγο πριν τον γάμο του και διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους, είναι ακόμη ζωντανό. Ο Νώντας καταφέρνει να ξεφύγει από την Έλενα και αυτό της δημιουργεί ανησυχία για την έκβαση του γάμου της. Μια μοιραία καθυστέρηση στον γάμο θα σταθεί ικανή για να βγουν αληθινοί οι φόβοι της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα έχει να αντιμετωπίσει την πίκρα της για τον γάμο του Μιχάλη και την έρευνα για τα δύο εκατομμύρια που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος ενώ ο τελευταίος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του Νικήτα. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης προσλαμβάνεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου, συνεχίζοντας τις απειλές και τους εκβιασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο

Μόλις Χθες: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή

Μόλις Χθες: Η κόντρα Μιχάλη και Σπύρου βγαίνει εκτός ελέγχου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved