Elif: Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη
Media

Elif: Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη

Τι θα δούμε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου στη σειρά, Elif

Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Ελίφ τον συμπαθεί αμέσως. Μετά τα λόγια της κόρης της, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ είναι αθώος για ό,τι συνέβη. Η συμπεριφορά του Μαχίρ εντυπωσιάζει τη Μελέκ.

Οι άνθρωποι της Ράνα εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ και συναντούν έναν άντρα, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το κοριτσάκι. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεντάτ. Η κατάσταση της Ματσιντέ καθημερινά χειροτερεύει. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μήπως ξεχάσει ποια είναι η Ελίφ…

Στο προηγούμενο, είδαμε:

Ο Μαχίρ στέλνει λουλούδια για την Ελίφ στο νοσοκομείο αλλά η Μελέκ θλιμμένη και οργισμένη για την κατάσταση της κόρης της θεωρεί τον Μαχίρ ένοχο και τα πετάει.

Η μικρή, αθώα Ελίφ παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της. Η Ασλί για άλλη μια φορά βοηθάει τη Μελέκ να τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία και έτσι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της και η ταυτότητα της Ελίφ.

Η Κιγιμέτ ορκίζεται να εκδικηθεί την οικογένεια Χακτανίρ. Ακόμα και όταν ο Μαχίρ την ενημερώνει για το φτωχό κοριτσάκι, που μάχεται για τη ζωή του, εκείνη παραμένει ασυγκίνητη.

Ελίφ 984: όλα δείχνουν πως η Μελέκ ερωτεύεται
Ο Μαχίρ όμως έχει επηρεαστεί αν και δεν είναι ένοχος. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει πως έχουν κάτι κοινό με τη Μελέκ. Ο Λεβέντ αποφασίζει να μην επηρεάζεται από τα αισθήματα του για τη Χουμεϊρά και να κάνει απλά και σωστά τη δουλειά του. Και η Χουμεϊρά όμως νιώθει διχασμένη…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

Elif: Η Αλέβ δεν πιστεύει ότι ο Σαφάκ θα φύγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved