Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό
Media

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό

Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη! Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος. Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Η επανασύνδεση του Παναγή και της Κατερίνας θα ξεσηκώσει αντιδράσεις, αλλά ο δασονόμος και η γιατρέσσα είναι αποφασισμένοι να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ο Σάββας προσφέρεται να πληρώσει το πρόστιμο του συνεταιρισμού, με αντάλλαγμα το ποσοστό που έχουν οι Πλατανιώτες στην «Τρουφέξ» να περάσει στα χέρια του, αλλά ένας όρος στο συμβόλαιο του Βαγγέλα του κόβει τη φόρα. Η μόνη λύση είναι ο γάμος της Αλίκης, μόνο που κανείς δεν έχει ρωτήσει τον Κανέλλο αν θέλει να ντυθεί… γαμπρός με το ζόρι.

Ο Θοδωρής αποφασίζει να ακούσει τις συμβουλές του Τζώρτζη και το παίζει «βαρύ πεπόνι» στην Αγγέλα, που γίνεται πυρ και μανία. Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος. Πώς θα αντιδράσει η Βαλέρια, όταν μάθει ότι η Αλίκη είναι έτοιμη να χορέψει τον χορό του Ησαΐα;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved