GNTM: Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!
Media

GNTM: Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!

H τελική πεντάδα του φετινού GNTM απαρτίζεται από την Ειρήνη Λεμπέση, τον Αγγαίο Ποθητό, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 (7-12) αποτέλεσε τον προημιτελικό του φετινού διαγωνισμού, με τα μοντέλα να έχουν ριχτεί στη μάχη για τον επερχόμενο τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του μεγαλύτερου show μόδας.

Οι εντάσεις δεν είναι πλέον χαρακτηριστικές στο σπίτι του GNTM, αφού πλέον τα πάντα κινούνται σε πιο προσωπικό επίπεδο και οι αντιπαραθέσεις έχουν κοπάσει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί, αλλά τα μοντέλα έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία και ότι τα πάντα κρίνονται στην λεπτομέρεια, που είναι και εκείνη που έφερε και την αποχώρηση και την συνέχεια στον ημιτελικό του Greece's Next top Model.

Το ταξίδι στη Μάνη και το απαιτητικό concept της δοκιμασίας αποχώρησης

Μετά από τα απανωτά casting που πέρασαν οι διαγωνιζόμενοι με τέσσερα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της χώρας, ήρθε η σειρά της φωτογράφισης, η οποία ήταν φαντασμαγορική. Οι διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν μέχρι τη Μάνη, αφού η δοκιμασία έλαβε χώρα σε ένα κάστρο. Το concept ήταν, για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ η Ζενεβιέβ, με τον Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, τόνισαν ότι κανένας από τους παίκτες δεν θα έχει καθοδήγηση από εκείνους, καθώς επίσης και το ότι δεν ισχύουν τα disadvantage.

Πρόκειται για μια GNTM δοκιμασία που είχε κίνηση και χωριζόταν σε δυο φάσεις: η μια έπρεπε να είναι εκτός του κάστρου και η επόμενη ακριβώς μέσα στο κάστρο, ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να φορέσουν και μια κορόνα. Οι παίκτες είχαν δυο tape για να καταφέρουν τις καλύτερες λήψεις, ενώ το συναίσθημα της απόλυτης κυριαρχίας ήταν το ζητούμενο. Ο Κωνσταντίνος είχε το advantage της καθοδήγησης και ο ίδιος διάλεξε τη Ζενεβιέβ, για να τον βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: H τελική πεντάδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα "απανωτά" casting!

Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!

GNTM: Τα περιθώρια στενεύουν - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved